Що може прикрасити маленьку модницю краще, ніж ошатне плаття? Дитячі пишні сукні – це особливе вбрання, в якому дівчата перетворюються в принцес з улюблених казок і привертають захоплені погляди. Це прекрасний варіант на свято в садочку та школі, на випускний, День народження і шикарне весілля, для участі в дитячих конкурсах та інших особливих подій.

Вибираючи ексклюзивні дитячі сукні оптом на продаж, важливо не тільки покладатися на їх гарний зовнішній вигляд, якість, а й передбачити, щоб вони були модними. Батьки не те, щоб стежать за тенденціями моди, але прагнуть купити люблячим донечкам сучасний наряд.

Дитячі пишні сукні оптом

Які моделі в тренді?

Дитяча мода багато запозичила у дорослої. Так, в 2018 році вже не актуальні тісні корсети, їх замінив верх з легких тканин, часто з ілюзорним декольте. А щоб спідниця була об'ємною, використовують багатошаровість замість кринолінів і незручних нижніх спідниць. У цьому сезоні варто звернути увагу на сукні для дівчаток А-силуету. Моделі відрізняються за кроєм – вони можуть бути довгими і короткими, з воланами і ярусами, зі спідницею «пачка» і шлейфами, в стилі «маллет» і бебі-долл, не кажучи про різноманіття тканин і обробки. Щоб зрозуміти, як все це різноманіття виглядає в реальності, пропонуємо вам переглянути колекцію пишних суконь, яку представляє бренд «WellesMir» тут

Нарядна дитяча сукня фото

Модні елементи оздоблення

Мереживо – найпопулярніше оздоблення для святкових суконь в цьому році, хоча в якості основного матеріалу воно не менш актуальне. Корсет прикрашають ажурними аплікаціями, дуже витончено виглядають об'ємні квіточки і метелики з 3D-ефектом. Вони повторюються і на спідницях, але поділ частіше декорують великими мереживними рапортами.

Нарядна дитяча сукня оптом

На сукнях присутня різного роду вишивка – бісером, стеклярусом, паєтками. Щоб додати дизайну ще більшої ефективності та урочистості, наряди прикрашають пасками, бантами, кокетками, або вносять стильні елементи у вигляді ніжних рукавців, цікавих оформлень горловини, баски, болеро і т.п.

Дитяча святкова сукня від Wellesmir

Актуальна колірна гама

Білий колір і ніжна пастельна палітра – поза конкуренцією. Вони не просто модні, а й універсальні, оскільки підходять дівчаткам будь-якого віку. Для дитячих суконь актуальні всі відтінки блакитного, рожевого, бежевого.

Блакитна нарядна дитяча сукня оптом

Що стосується чорного, він ефектно виглядає з контрастними і яскравими кольорами – наприклад, з білим, жовтим, синім або червоним.

Вечірня дитяча сукня оптом