На туристичному ринку за Єгиптом закріпилася думка як про країну, де приємно відпочивати поза залежністю від часу року. Тури в Єгипет зі Львова активно продаються цілий рік, але треба визнати, що є два сезони, які є найбільш затребуваними, а значить - найдорожчими. Перший - це кінець квітня - травень, а другий, який вважається кращим часом для туру в Єгипет на двох - це жовтень - середина листопада, «оксамитовий сезон», коли ціни на тури в Єгипет одні з найвищих.

Ще один важливий момент. Якщо ви шукайте дешеві тури в Єгипет, тоді слід виключити періоди тривалих свят – Новорічні, а також Травневі і 8 Березня, в цей період ціни незалежно від погоди, з-за високого попиту, стабільно йдуть вгору.

Ознайомитися з цінами на тур в Єгипет зі Львова ви можете на http://vashturagent.lviv.ua/ref/ehypet/.

Коли дешевше їхати в Єгипет?

Недорогий відпочинок в Єгипті можна умовно розділити на кілька сезонів.

Тури в Єгипет влітку

Влітку в Єгипті дуже жарко, стовпчик термометра стабільно тримається вище 40С, так що рятує тільки сухість повітря і близькість моря. Після піку в квітні-травні ціни дещо знижуються, але не дуже – наплив туристів, особливо місцевих та сусідніх країн, досить великий. Так що влітку тури Єгипет слід купувати заздалегідь.

Дешевий відпочинок в Єгипті: зимовий сезон

Найдешевший відпочинок в Єгипті – взимку, але і тут є свої особливості:

  • 1-20 грудня – сезон дешевих путівок. Середня температура — +28°С, води — 22°С у порівнянні з нашими морозами – просто казка. Для європейців – прохолодно, тому в готелях людей стає набагато менше. Правда, вночі стає прохолодно, доведеться одягнути куртку або светр.
  • 10-20 січня – після закінчення ажіотажу, пов'язаного з новорічними святами, ціни різко йдуть вниз. Стає прохолодно – природно, за єгипетськими мірками, +18-+25°С, ночами може бути і +10 — +12 °З, так що теплі речі все ж варто взяти. Вода в морі стає прохолодною, в районі 19-22°С, тому краще вибирати готель з басейном, в підігрітій воді купатися буде приємніше, ніж в морі.
  • лютий – розпал зими в Єгипті, в цей період вдень температура може опуститися до +17 °С, дуже вітряно, на морі – великі хвилі, та й температура моря не сприяє купанню. Так що залишається засмагати біля басейну в готелі або вирушати на екскурсію.

Тури в Єгипет починають дорожчати у другій половині лютого, незважаючи на ще не дуже курортну погоду. Просто безліч паломників, які відвідали Мекку, вирішують трохи перепочити на зворотному шляху.