Є громадяни України, які розраховують отримати кредит онлайн без відмови. Зазвичай таке бажання пов'язане з сильно зіпсованою кредитною історією, з відсутністю доходу і з іншими проблемами. На практиці такі варіанти кредитування можна знайти, але не все так просто.

Безвідмовне кредитування в МФО

У МФО можна отримати онлайн кредит за 5 хвилин без відмови, докладніше на Creditik.com.ua - сервісі порівняння безвідмовних позик на карту. Це єдиний варіант повністю дистанційного кредитування з великою ймовірністю схвалення.

Кредити без відмови

Мікрофінансові організації - кредитні структури, які займаються видачею населенню України термінових позик. Ці мікропозики - альтернатива банківським кредитам, вони мають такі характеристики:

  • надаються швидко і повністю онлайн. Можна отримати кошти, не залишаючи дому;
  • видаються громадянам без довідок, досить вказати в заявці реальні дані свого паспорта та ІПН;
  • можуть бути видані заявнику, котрий володіє негативним досьє;
  • доступні людям, які не можуть отримати позитивне рішення банку;
  • можна отримати моментально в будь-який час доби (працюють цілодобово 24/7).

Деякі МФО заявляють, що схвалюють 80% надісланих через інтернет заявок. Але цю інформацію неможливо перевірити, хоча лояльність мікрофінансових організацій незаперечна.

Всім новим клієнтам безвідсотковий кредит

Є організації, які надають перший кредит під 0% * (для нових клієнтів), часто дані позики видають на невеликі суми і терміни:

  • Максимальна сума від 1000 до 4000 гривень;
  • Максимальний термін від 10 до 30 днів.

* - варто уточнити, що процентна ставка 0,01% в день, тобто переплата мінімальна але є.

Подібні акції МФО роблять для залучення постійних лояльних клієнтів, і готові видати безвідсотковий кредит. Уже при повторному зверненні (в разі успішного повернення першого) ви можете розраховувати на велику суму, максимально до 20 000 гривень, а також мати можливість пролонгації та інших акційних пропозицій для постійних клієнтів.

Важливо! Незважаючи на найпростіші умови кредитування, позики без відмов МФО не видають. Вони можуть розглянути вашу заявку та надіслати відмовний рішення.

Позика пiд 0 % в Creditik

З яких причин МФО можуть відмовити

Якщо ви - стандартний позичальник, ви отримаєте гроші в борг без проблем. Навіть негативні дані не зіпсують ситуацію. Багато МФО працюють з громадянами, які раніше скоювали прострочення, і без проблем видають їм онлайн позики. Але за умови, що на момент подачі заявки проблемних прострочень немає.

Можна виділити всього три причини, за якими МФО відмовить у співпраці:

  1. Якщо в кредитній історії заявника виявлено не закриті прострочення. Це вкрай негативний факт, негативно характеризує заявника, в послугах кредитування таким громадянам відмовляють.
  2. Якщо у клієнта немає доходу або заявлений в анкеті дохід занадто малий. Платоспроможність клієнта - ключовий фактор при розгляді. Якщо громадянину буде нічим оплачувати позику, МФО не стане з ним співпрацювати.
  3. Якщо було виявлено факти, які говорять про шахрайські дії заявника. Мова про підробку даних, надання спотвореної інформації та ін. Якщо людина бреше, значить, йому є що приховувати.

Якщо ви розраховуєте отримати миттєвий онлайн кредит без відмови в МФО, ви не повинні мати відкритих прострочень, а ваш дохід повинен дозволяти вчасно закрити борг. В цьому випадку ви отримаєте онлайн займ без проблем.

Відмова за заявкою не повинен вас засмучувати. У цій сфері працюють сотні компанії, тому просто зверніться до іншого МФО, також заповнивши форму заявки на її сайті. Гроші МФО видають повністю дистанційно, після схвалення сума позики надходить на вашу карту, електронний гаманець тощо.

Якщо банки і МФО відмовляють

Якщо ви - проблемний клієнт, не виключається, що стандартні кредитні організації в особі банків і МФО відмовлять вам у своїх послугах. Тоді ви можете розглянути інші варіанти безвідмовного кредитування:

  1. Звернутися до приватного інвестора. Їх пропозиції можна знайти в інтернеті. Це прості громадяни, які видають людям гроші в борг під відсотки. Відсотки по приватному займу не маленькі, крім того, може вимагатися заставу.
  2. Звернутися за кредитом під заставу нерухомості. Такі позики можуть видавати МФО або інші кредитні організації. У банки звертатися марно: вони видають заставні кредити, але тільки стандартним позитивним клієнтам. Під заставу можна отримати до мільйона рублів.
  3. Якщо у вас є авто, допоможе автоломбард. Ви звертаєтеся в цю структуру, залишаєте в заставу авто і отримуєте гроші. Кошти видаються без відмов, головне, щоб машина була в хорошому технічному стані.

Як видно, онлайн-заявка на кредит без відмови не гарантує обов'язкове отримання коштів в борг. Якщо звернення до мікрофінансовим організаціям не дали результату, ваш єдиний варіант - використовувати альтернативні джерела кредитування. Але будьте пильні, в сферах такого альтернативного запозичення часто працюють шахраї.