Наливні парфуми – це парфуми, які реалізуються на розлив. Такий продукт дає можливість насолодитися улюбленим ароматом без переплати за бренд. Навіть заможна людина не завжди має можливість придбати пару флаконів фірмових парфумів. Процес створення наливних духів аналогічний виробництву елітної парфумерії: дистильована вода змішується з ароматом, після чого у великій ємності нагрівається в темній кімнаті.

Суть бізнесу полягає у відкритті невеликої точки продажу розливної парфумерії. Наведемо приклад вигоди такого виду бізнесу, як жіночі парфуми оптом. Флакон відомих парфумів "Шанель № 5" коштує 20 доларів. Ціна закупівлі штучного аромату обійдеться в 20 центів! Визначити, де оригінал, а де ні, може тільки справжній знавець, а їх не так багато. Зате куди більше в нашій країні людей, які люблять «дорогі» аромати, але не мають можливості їх придбати.

Площа магазину не повинна бути більше 150 квадратних метрів. Але такий метраж абсолютно не потрібен. Достатньо невеликого магазинчика, або острівця в торговому центрі. Головне – великий потік покупців.

Реалізація ідеї включає наступні кроки

Купуємо оптом парфуми на розлив на сайті premier-parfum-pp.ua. Парфумерна продукція складається з парфумерного концентрату, води і спирту. Відмінності між дорогими французькими парфумами, туалетною водою та одеколоном – у відсотковому співвідношенні компонента. В якості фарбування парфумів використовують фарбувальні речовини, для продовження терміну придатності – антиокислювачі. На стійкість впливає відсоток вмісту парфумерної композиції:

  • Духи – 20-30%. Це найбільш концентрована та ароматна продукція, що складається з дорогих екстрактів квітів.
  • Парфумована вода – 10-20%.
  • Туалетна вода – 4-10%.
  • Одеколон – 3-5%.

Наливні парфуми містять 20% і вище парфумерного концентрату. Вони максимально схожі на відомі аромати з однією лише різницею: покупець не переплачує за бренд і флакон, які з точки зору експлуатації не представляють ніякої цінності. Закуповуємо флакони з дозаторами і наконечниками. Також знадобиться пара банок кави для збивання аромату, паперові смужки для розпилення і тестери. Знаходимо і орендуємо торгову точку. Достатньою вважається площа магазину в 2-4 квадратних метра. Можна обладнати невеликий острівець в ТЦ, критих ринках, супермаркетах і навіть підземних переходах.

Фінансова частина

Для продажу наливних духів не потрібно багато грошей. Досить створити асортимент з 25 найменувань, серед яких 75% відведено жіночим ароматам і 25% — чоловічим. Обсяг флаконів – від 4 до 50 мл. Націнка – 100%.