Сходи - це складні, конструктивні елементи функціонального призначення, що в сукупності являються вертикальною сполукою між двома поверхами. В сучасному світі це поняття вживається в двох значеннях:

  • як основна конструкція споруди - елемент будівлі, який з'єднує її різноповерхові приміщення;
  • як підйомний елемент відкритого простору - сходи пожежної машини, трап літака або суду, драбина і т.і.

На сьогоднішній день, сходи на другий поверх використовуються також в якості оригінального декору. Звичайно, для функціонального забезпечення цей ступінчастий ряд повинен відповідати необхідному рівню безпеки, практичності і довговічності, але естетичний аспект також є дуже важливим.

Перш ніж прикрасити будинок, зробити його більш функціональним, ця споруда була винайдена тваринами з метою здійснення пересування вгору і вниз по скелі. Абсолютно вірно, саме з гірських кіз людина взяла приклад і спорудила перші в світі сходи, що були схожі на сучасну конструкцію. В цьому випадку, було головним – це зрозуміти принцип складання елементів, які б могли забезпечити комфортний підьом і схід.

Існують історичні дані, що при виготовленні такої першої споруди, як сходи на другий поверх, використовувалася саме деревина, як хороший будівельний матеріал, що володіє просто ідеальними технічними властивостями. Підтвердженням такої інформації є виявлені в 2004 році в стародавній соляній шахті Австралії сходи з дерева на 6 сходинок. За дослідженнями археологів вони були побудовані за 5000 років до нашої ери і прекрасно збереглися за рахунок того, що використовувався саме дерев'яний матеріал, а також за рахунок соляного впливу зовнішнього середовища.

Сьогоднішнє суспільство від цієї конструкції вимагає набагато більше. Сходи на другий поверх повинні ідеально доповнити інтер'єр, вписатися в дизайнерську задумку приміщення і, звичайно, на належному рівні виконувати своє функціональне призначення. Щоб зробити ступінчастий ряд, можливе використання різного будівельного матеріалу. Він може бути бетонний, скляний, дерев'яний, залізний, комбінований і т.і.

Творча майстерня «Пластика Дерева» запропонує Вам ідеальне рішення для заповнення міжповерхового простору - це сходи. Ми використовуємо тільки екологічно чисту сировину, що не просто має практичне значення в застосуванні, а ще й естетично приваблива по своєму зовнішнєму вигляду. Вид деревини обирається згідно з уподобаннями замовника і його матеріальними можливостями.

Перевага нашої команди в тому, що ми пропонуємо два способи оформлення приміщення за допомогою дерев'яних сходів - це:

виготовлення конструкції з дерева обробка сходів деревом
новостворений виріб, что повністю відповідає вимогам замовника стосовно конструктивної системи і дизайнерского стиля. цей вид діяльності більше відноситься до декорування так, як направлений на оформлення вже існуючого каркасу.

У будь-якому випадку, Ви отримаєте ідеальний виріб згідно свого конструкційного складу. Тільки перший варіант дозволить отримати абсолютно новий ступінчастий ряд, а обробка сходів деревом - оригінально оформити вже існуючий каркас.

Зв'язатися з нами дуже просто. Для цього необхідно:

  • подзвонити по одному із номерів телефону: +38 (063) 427-76-03, +38 (095) 331-06-52, +38 (068) 745-50-79;
  • написати за адресою електронної пошти: [email protected].