Подорожі завжди викликають безліч емоцій, залишають у спогадах неймовірні відчуття, допомагають нам краще розуміти людей і світ довкола. Тернопіль – це один із популярних туристичних маршрутів українців, обожнюють його також іноземні подорожуючі. Але будь-яке місто запам’ятовується не лише екскурсіями та музеями – місцева кухня неодмінно варта Вашої уваги!

Де смачно поїсти в Тернополі? Рекомендуємо відвідати КЛУБ Файного Міста: класна атмосфера і нереальні бургери, які можна скуштувати тільки тут!

Влітку Тернопіль особливо привабливий для туристів, адже саме у цьому місті проходить «Файне місто» – фестиваль музики та шаленого драйву. Нижче ми розповімо Вам, як зробити відпочинок на фесті ще приємнішим.

Для того, щоб відчути на собі колорит та гостинність тернопільського краю, обов’язково відвідайте один із закладів мережі «Файного Міста», а бажано – усі! Особливо рекомендуємо зазирнути на обід чи вечерю до такого знакового місця, як КЛУБ Файного:

  • Для Вас є декілька зал, кожна з яких допоможе організувати відпочинок необхідного формату. Перший поверх – загальна зала, в якій є проектор для перегляду спортивних змагань, лунає гучна музика, а привітні бармени готують неймовірні коктейлі. Другий поверх – лаундж-зона з кальяном, табак для якого привозять з Дубаї + м’які меблі та ненав’язлива атмосфера. Також є затишне «підземелля», в якому комфортно і спокійно. Влітку приємно обідати на свіжому повітрі – літня тераса до Ваших послуг!

  • Страви та напої – це окрема тема. КЛУБ Файного Міста, меню котрого можна побачити на офіційному сайті, багате на різноманітну смакоту. Крафтове пиво, авторські коктейлі, оригінальні закуски і фішка закладу – бургери. Місцеві складають про них легенди та хвалебні оди: занадто епатажно звучить? Тоді скуштуйте та переконайтеся самі!

Відпочивати на фестивалі Faine Misto 2018 приємніше, коли не треба думати про обід! Завітайте до КЛУБУ Файного або замовляйте страви одразу на іподром!

КЛУБ – більшою мірою молодіжний заклад Тернополя, адже тут завжди весело, людно та атмосферно. Відвідувачі та учасники фестивалю «Файне місто 2018» неодмінно мають пообідати тут, адже це культове місце так схоже на них: нестримне, сучасне, креативне та гомінке!

 

Замовити страви з доставкою на фест або забронювати столик можна на fainemisto.com або за телефоном: 097-955-77-11. Меню КЛУБ Файного Міста сформував згідно потреб і вподобань сучасних українців, але також тут повно традиційних улюблених кожним страв. Доставка на фестиваль або відвідини ресторану особисто? «Файне Місто» нагодує смачно за будь-яких обставин!