Рекомендуємо завчасно підготуватися до літа. І тоді омріяна відпустка не застане вас зненацька. Тож завітайте до інтернет-магазину “КолгоТочка”. На вас чекають яскраві і стильні купальні костюми для жінок, чоловіків і дітей. У продажу представлені:

  • пляжні купальники і спортивні варіанти для басейну;
  • суцільні і окремі моделі;
  • комплекти з різними типами трусиків — на зав’язках, класичні, шортики, бразиліан;
  • широкий діапазон розмірів.

“КолгоТочка” пропонує продукцію виробників, добре відомих якістю купальників. Серед них Anabel Arto, Etna, Sesto Senso. Вони пошиті з міцних тканин, що не линяють і добре тримають форму у сухому і мокрому стані. Ви комфортно почуватиметеся у воді і ефектно виглядатимете на березі. До того ж хороший купальник і через декілька сезонів виглядатиме пристойно, на відміну від китайського лахміття.

Зорієнтуватися в каталозі допоможе докладний пошуковий фільтр за основними параметрами. Сумніваєтеся — зателефонуйте консультантам. Вони добре знаються на товарі і допоможуть обрати бажаний фасон та розмір швидко і професійно.

Низькі ціни на модні купальники

Інтернет-магазин замовляє купальники безпосередньо у виробників. Тож ціни на запропоновані моделі дуже демократичні. Регулярні знижки — чудова нагода купити купальник і заощадити кошти.

У магазині раді співпраці з оптовими покупцями. Для бізнес-клієнтів доступні вигідні ціни на опт і накопичувальна дисконтна система.

Можливо, вас зацікавить дропшипінг — така форма взаємодії теж передбачена. При цьому товар вашому клієнтові буде відправлено зі складу магазину. Не доведеться довго чекати на омріяну покупку.

Доставка у всі куточки України

Стаціонарний магазин і склад “КолгоТочки” знаходиться у Львові. Тут є можливість забрати товар самостійно і організована кур’єрська служба. Та географія роботи компанії — вся Україна. Замовлення надсилаються поштою або транспортними компаніями.

Весь асортимент — в наявності на складі інтернет-магазину. Комплектація замовлення займає 1-2 робочих дні. Термін доставки залежить від обраного способу і не перевищує 5-ти днів.

Сплатити за купальники можна переказом на банківську карту, готівкою під час передавання товару особисто в руки покупцю або накладеними платежем.

Літо найкраще провести на пляжі — придбайте неперевершений купальник в інтернет-магазині “КолгоТочка” за доступними цінами.