Вибираємо чоловічий ремінь правильно

Вибираючи подарунок чоловікові, хочеться, щоб він був не тільки естетичним, а й мав практичну користь. Сполучення цих властивостей є у такого аксесуара, як чоловічий ремінь. Якщо вдало підібрати модель, можна не тільки зробити приємне адресату подарунка, але і підкреслити його стильний імідж.

Якщо ви таки наважилися придбати саме цей предмет гардероба, то за покупкою ви можете звернутися в інтернет-магазин Alexbelts. У компанії вам можуть запропонувати широкий асортимент ременів, виготовлених зі шкіри найвищої якості, а також у продажу є і шкірзамінник, тому інтернет-магазин буде по кишені кожному.

Фірма працює в цій сфері близько 12 років, саме тому вона завоювала довіру у багатьох споживачів. Магазин співпрацює як з вітчизняними, так і з багатьма зарубіжними виробниками з Польщі та Туреччини. Тут є можливість купити чоловічі ремені оптом або роздробом. Такий аксесуар буде дуже стильно і оригінально виглядати, а також підкреслювати ваш хороший смак.

Чоловічі ремені – це не банальний елемент гардеробу, задача якого лише підтримувати штани на талії. Якщо подумати, то це по-справжньому важлива і незамінна річ. Тільки такий аксесуар здатний втілити статус. До сих пір багато хто схиляється до того, що за вибором ременя і манері його носити можна багато чого довідатися про власника.

Якщо заглянути в стародавні часи, то можна зрозуміти, що шкіряний ремінь мав величезне значення завжди. У будь-якому столітті, якщо чоловік був в брюках, але без ременя, то це вважалося абсурдом. У колишні часи за ременем визначали соціальний статус власника. Деякі носили ремені постійно та навіть не знімали їх, бо до цього предмету гардеробу прикріплювали гаманці з золотом або зброю.

Види ременів

У сучасному світі існує величезна кількість різноманітних ременів, які відрізняються за фактурою, кольором, матеріалом виготовлення, формі пряжки і т.п. Купуючи ремінь, ви також повинні визначитися, для якого одягу він призначений. В основному виділяють три види ременя: спортивний, до костюму, і для повсякденного носіння.

Про спортивні моделі говорить сама назва. А якщо підбирати ремінь до костюму, то аксесуар повинен відповідати певним вимогам: строгий фасон, простий дизайн, легка застібка. В даному випадку відмінно підійде шкіряний ремінь, який зможе підкреслити ваш імідж. Ремінь також повинен сполучатися з взуттям, з діловою сумкою або з гаманцем, з ремінцем годинника. Вироби, вироблені з натуральної шкіри, вважаються найбільш якісними, вони довговічні у використанні, виглядають дуже вишукано і привабливо. Хоч і ціна на такі ремені недешева, але воно того варте.

Повсякденний варіант ременя повинен відповідати двом основним вимогам: зручність і практичність. Добре підійдуть оригінальні моделі зі стриманим фасоном. Взагалі цей варіант – це відмінний вибір для любителів джинсів.

До речі стиль Casual – це ідеальний варіант подарунка, якщо ви ще малознайомі і погано розбираєтеся в смаках адресата. Адже непомітний якісний ремінь без яскраво вираженого фасону може підійти до будь-якого стилю, і до різних призначень.

Розмір ременя дуже важливий

При виборі ременя важливо не промахнутися з розміром. Зазвичай виробники маркують свої вироби за допомогою букви і цифр. Якщо ви не знаєте обхват талії адресата подарунка, то не варто бігати за ним з сантиметровою стрічкою. Краще постарайтеся непомітно поглянути на етикетку його одягу, де зазначений розмір.

Не бійтеся помилитися у виборі, універсальний варіант – це класичний чорний шкіряний ремінь. Такий подарунок сподобається кожному чоловікові, так як він підходить до будь-якого стилю. Купуйте ремені оптом в компанії Alexbelts.