ЖК Крона ПаркБагатьох приваблює ідея купити квартиру в Києві – для особистого користування або здачі в оренду. Проблема в тому, що квадратні метри в столиці обходяться досить дорого. Причому мова йде не тільки про покупку квартири, але і про її зміст. Саме з цієї причини зростає популярність житла в передмістях. Обласні центри зараз добре розвинені, ну а дістатися до столиці можна буквально за кілька хвилин. Наприклад, гарне транспортне сполучення з Києвом у Броварів.

Де купити квартиру?

У Броварах зводяться сучасні житлові комплекси. Приклад – «Крона Парк». Переглянути планування квартир можете на сайті kronapark.ua. Тут представлено безліч цікавих пропозицій від забудовника. Ви можете придбати квартиру в уже готовому будинку або вкластися в споруджуваний об'єкт. Перший варіант приваблює швидкістю, другий – низькою ціною. Забудовником є ​​«Альянс Новобуд». Це перевірена часом компанія, на рахунку якої чимало завершених проектів. У неї хороша репутація.

Переваг покупки квартири в новобудові маса. Ви отримуєте квадратні метри в будинку без зносу. Можна бути впевненим, що на будинку не з'явиться через пару років ніяких тріщин. Квартира не впаде в ціні.

Привертають новобудови продуманими плануваннями. Кімнати в таких квартирах просторі. Відсутні прохідні приміщення.

Ви зможете підібрати оптимальний варіант житла завдяки представленому різноманіттю порожніх квартир. При покупці апартаментів в новобудові можна враховувати навіть, на яку сторону виходять вікна.

Переваги «Крона Парк»

«Крона Парк» – сучасний комфортний житловий комплекс європейського рівня. Це своєрідний містечко в місті. Будинки житлового комплексу утворюють окрему територію з розвиненою інфраструктурою. Тут облаштована прибудинкова територія. Вона знаходиться під охороною. Таким чином, «Крона Парк» – відмінне рішення для сімейного життя. Ви зможете сміливо відпускати дитину грати на облаштований майданчик, не турбуючись про її безпеку.

Для автовласників на території «Крона Парк» передбачена парковка. У вас немає машини? Це не проблема. Поруч з житловим комплексом є зупинка громадського транспорту. Звідти регулярно йдуть маршрутки на Київ. Ви зможете працювати, вчитися і розважатися в столиці щодня.

Будинки зводяться з сучасних і надійних матеріалів. Вони утеплені, всі квартири енергоефективні. Це дозволяє витрачати менше грошей на комунальні послуги.