http://mazhura.com.ua/templates/taster/images/baner/baner_7.jpgУ всьому асортименті ваз окрему категорію складають вази для флористики. Флористика - популярний сьогодні напрямок в сфері декору. Він актуальний в будь-який час року, оскільки жоден захід не обходиться без квітів. Весілля, дні народження, дитячі свята - все це пов'язане з квітами. Квіти можуть бути використані в якості прикраси залу, або гості можуть принести букети в подарунок. У кожній із цих ситуацій знадобляться вази.

Ваза є в асортименті багатьох виробників посуду. Але, якщо Ви шукаєте якісну продукцію за доступними цінами, то зверніть увагу на торгову марку Mazhura. Що особливого в цьому бренді? Головна особливість в тому, що це вітчизняна торгова марка з виробництвом в Італії, Ірані та Україні. Українські скляні вази для флористики високої якості доступні вже сьогодні.

Чому для виробництва ваз використано саме прозоре скло? Тому, що цей матеріал універсальний, він чудово впишеться в кожен інтер'єр або гамму кольорів. Також він візуально не навантажує дизайн. Виглядають такі вази для флористики легко і невимушено.

Які моделі представлені в каталозі бренду?

  1. Найпопулярніші квіти, які використовуються для прикраси приміщень - це троянди, лілії, альстромерії, арабис. Їх особливість в довгому стеблі. Відповідно і вази потрібні високі. Вони можуть мати різну форму: циліндр, конус та інші. Можна купити вази для флористики Мажура з однієї колекції. Вони будуть виглядати гармонійно і дивним чином перетворять інтер'єр.
  2. Цікаво виглядатимуть вази у вигляді коньячних келихів або кулі. Їм властива багатофункціональність. Крім квітів в них можна помістити камені різних кольорів, в новорічний період ялинкові прикраси. Купити скляні вази для флористики рекомендують і для оформлення candy bar. У них апетитно виглядатимуть цукерки, тістечка, зефір та інші солодощі.
  3. Є в асортименті і невеликі компактні вази. Вони призначені для маленьких квітів з короткими стеблами. Також вази можна прикрасити пелюстками троянд для проведення романтичних побачень.
  4. Цікаво і незвично виглядають вази на ніжці. Вони ще використовуються, якщо місце на столі обмежене і потрібно, щоб ваза займала мінімум вільного простору.

Всі перераховані вище моделі Ви знайдете в інтернет-магазині mazhura.com.ua. Оптові і роздрібні замовлення будуть відправлені в будь-який населений пункт України: Одеса, Київ, Львів, Харків, Дніпро, Ужгород, Івано-Франкіськ в максимально стислі терміни.