Ви вирішили провести ремонт, щоб трохи освіжити інтер'єр кімнат? Тоді не забудьте разом з обробкою і меблями змінити вікна, адже старі рами будуть псувати все враження. Які конструкції замовити замість них? Купіть металопластикові вікна в Одесі в «Саламандерт» - вони порадують вас не тільки своєю якістю, але і доступною ціною. Зверніть увагу, що вам пропонуються популярні сьогодні енергозберігаючі моделі від німецького виробника Salamander. Чим вони примітні? У таких вікон маса переваг:

  • вони естетичні і прикрасять собою будь-який інтер'єр;
  • відрізняються конструкції довгим терміном експлуатації, що окупає всі витрати на їх покупку і установку;
  • у них відмінна якість, адже при виробництві компанія-виробник застосовує профіль високого рівня енергоефективності (це А + і А ++) із збільшеною монтажною глибиною;
  • вони чудово відсікають звуки ззовні, що порадує людей, які проживають у доріг з високим трафіком;
  • вікна виділяються своїми термоізоляційними властивостями – вас не будуть турбувати протяги.

Виробник підходить ретельно до вибору матеріалів для склопакетів, що і робить його продукцію такої затребуваною. Ви можете бути впевнені в надійності віконних конструкцій, їх міцності. Не тільки профілі відрізняються якістю. Матеріал ПВХ також не буде псуватися з часом, не змінить свого початкового кольору.

Треба відзначити якість фурнітури, якою оснащені системи. Для своїх металопластикових вікон виробник використовує продукцію, створену в Німеччині та Австралії. Це забезпечує їм хорошу функціональність.

Підбирати варіант вам потрібно буде не тільки за розміром, але і за кількістю камер. Компанія Salamander випускає кілька моделей склопакетів. У них профілі можуть бути на три, п'ять або шість повітряних камер.

У вас виникли питання? Тоді обов’язково обговоріть всі деталі з менеджерами компанії «Саламандерт» - вони допоможуть оперативно вибрати нові склопакети з урахуванням всіх ваших потреб.

У деяких користувачів виникає питання, чи впишуться білосніжні рами ПВХ в вінтажний інтер'єр? Зрозуміло, адже такий відтінок є універсальним. Вам необов'язково замовляти навіть віконні конструкції з ламінуванням іншого кольору. Акуратні білі рами будуть виглядати доречно в кімнаті кантрі, прованс, шеббі-шик. Тому не варто відмовлятися від сучасних металопластикових вікон на користь конструкцій з дерева.