Фірмова упаковка з полімерних матеріалів з віддрукованим брендовим зображенням відноситьсядо іміджевої продукції. Такі пакувальні вироби більш надійні, мають більшу міцність, відмінновиглядають. Крім того, на стадії їх виготовлення на плівкові матеріали легко наноситься фірмовасимволіка.

Відома українська компанія «Полімер-пакет» виготовляє поліетиленові і поліпропіленові пакети знанесенням логотипу. Використання сучасних флексомашин дозволяє отримувати чіткезображення при досить низькій вартості продукції в порівнянні з іншими аналогами.

Фірмова поліетиленова та поліпропіленова упаковка за оцінками маркетологів позитивно впливаєна імідж, а це в кінцевому підсумку веде до збільшення продажів. При цьому за статистикоюнайчастіше замовляються поліетиленові пакети з логотипом. Ті ж маркетингові дослідженнязафіксували поліпшення споживчих настроїв клієнтів і довели ефективність вкладення невеликихдодаткових коштів, необхідних для виготовлення фірмової упаковки.

Пакети банан і реклама

Від зовнішнього вигляду упаковки залежить сприйняття магазину або іншої комерційної компанії,чиї атрибути нанесені на пакети, покупцями або потенційними клієнтами. Іміджевий чинникнеобхідно враховувати в продажах, особливо при наявності дорогого товару. Підкреслити високийстатус і певну спеціалізацію найпростіше за рахунок друку певних брендових атрибутів. Найбільшпоширений варіант фірмової упаковки - пакети банан.

Реклама на пакетах вже давно довела свою ефективність. Брендове зображення при використаннісучасного автоматичного обладнання досить легко наноситься на поліетиленову плівку (найкращена ПВТ). Такий рекламний носій коштує не дорого, а клієнти завжди із задоволенням користуютьсякрасивою та яскравою упаковкою.

Пакети банан використовуються здебільше для реклами, так як конструктивно вони більшоюмірою підходять для цього (мають прямокутну форму). Оскільки для їх виготовленнявикористовується поліетилен високого тиску, вони практично не мнуться, і на гладкій глянцевійповерхні будь-яка реклама буде виглядати ефектно.

Фірмові поліетиленові пакети можуть використовуватись на виставках, конференціях, під часпроведення промо-акцій і ведення передвиборної агітації та на інших заходах. У торгівлі їхвикористовують при продажу брендових товарів.

Поліпропіленові пакети

У разі, якщо ви потребуєте в особливо міцній фірмовій упаковці і готові до більш високої вартості продукції, то замість поліетиленової плівки можна використовувати ще більш міцний аналог. Так, поліпропіленові пакети вважаються однією з найбільш надійних різновидів пакувальної продукції.

Фахівці відзначають їх наступні переваги:

- відмінна прозорість і еластичність;

- висока міцність на розтяг;

- наявність глянсового блиску;

- стійкість до коливань температури;

- наявність міцних зварних швів та ін.

На поліпропіленовій плівці, як і на поліетилені, дуже зручно наносити друк. При цьому використовується аналогічне флексодрукарське обладнання. Така фірмова упаковка виглядає просто ідеально. Вона довговічна, не схильна до механічних пошкоджень, може контактувати з харчовими продуктами.

Фахівці компанії «Полімер-пакет» допоможуть вам на всіх етапах виготовлення фірмової упаковки, включаючи розробку її дизайну і замовлення флексополімерних кліше. З будь-яких питань, пов'язаних із замовленням фірмових поліетиленових або пропіленових пакетів, звертайтеся за телефонами: 067-122- 86-51, 099-117- 36-10, 063-627- 10-33.