Письмовий переклад технічних документів у Львові виконує бюро перекладів “Лінгва”. Окрім міста Львова, наша фірма має також філіали в інших містах України. Технічні переклади користуються досить великим попитом у хімічній та нафтопереробній промисловості, фармацевтичній галузі, авіації, представників великого та малого бізнесу, виробництві кондитерських виробів, атомній та тепловій енергетиці, машинобудуванні тощо. Якщо Ви купили обладнання для підприємства і плануєте його запустити в експлуатацію, але не володієте іноземною мовою, тоді необхідно перекласти інструкцію, схеми та технічні характеристики.

Ви можете замовити в нашій компанії переклад аудиторських документів, результатів такої перевірки, облік, товарознавчої експертизи, інструкції до обладнання іноземною мовою, правила використання, результати досліджень, висновки з токсикології, технічні описи, технічні паспорти, висновки експертів, страхові документи (поліси, страховки тощо), специфікації, патенти, креслення, діаграми, інженерні плани, технологічні карти, тендерну документацію та комерційну пропозицію, науково-технічні статті, супровідну документацію та інші документи з технічної тематики.

Щоб замовити такий переклад, ви можете завітати до нашого офісу у Львові та принести копію документа чи написати листа на пошту. Ми обов'язково зателефонуємо до Вас з метою уточнення часу та умов виконання замовлення. Можливий варіант, що ви відправляє скановану копію потрібного вам документу на електронну скриньку і менеджер зв'яжеться з вами щодо термінів виконання послуги. Наші перекладачі володіють відповідною вищою освітою, знаються на спеціальних термінах, постійно підвищують власну кваліфікацію на різних конференціях, майстер класах, круглих столах, форумах, симпозіумах та семінарах міжнародного та всеукраїнського рівнів. До нашої компанії постійно звертаються постійні клієнти з представників великого та малого бізнесу, банківських організацій та працівники різних дипломатичних установ, Це свідчить про довіру до нас, високу якість та надійність наших послуг. Ціни на наші переклади є доступними та обґрунтованими. Навіть якщо вам потрібен терміновий переклад, Ви можете звернутися до нас, вказати час, тематику і ми зробимо усе швидко та якісно. Однак тариф на даний переклад буде вищим від звичайного замовлення.