Сонцезахисні окуляри – обов'язковий літнійаксесуар. Вони не тільки ефективно захищають нашіочі від агресивногосонця,але іприкрашаютьобличчя, доповнюють образ. Ось чому вибиратиокуляри треба вдумливо– невідповідна модельпросто зіпсуєвсю задумку.

Вам вже давно потрібніновенькі сонцезахисні окуляри, але часу на похід по салонах немає? Тоді замовте їх в «Бігмаркет» - асортимент інтернет-магазину приємно здивує різноманітністю моделей.

Окуляри тут представлені брендові, вони недешеві. Але якісні аксесуари і не можуть бути бюджетними. Тільки дорогі моделі зі спеціальними стеклами можуть врятувати очі від ультрафіолету і зберегти власнику зір. Тому не намагайтеся економити на таких аксесуарах, адже це негативно відіб'ється на вашому здоров'ї.

При виборі сонцезахисних окулярів треба орієнтуватися не тільки на бренд, вартість, тип матеріалів. Важливу роль відіграє дизайн виробів, їх колір, оформлення. Інтернет магазин Бігмаркет готовий запропонувати варіанти на будь-який смак – кожна жінка знайде в каталозі відповідну їй модель.Не забувайте і про тренди – вони допоможуть вам виглядати стильно. Які окуляри закликає носити мода влітку 2018?

Визначаємося з кольором

Трендовими стануть аксесуари з темними стеклами. Шукайте моделі з максимальним затемненням. Нестандартне кольорове скло втрачає популярність, хітами літа стануть вироби класичних відтінків. Чорний, темно-коричневий і темно-зелений визнаються основними кольорами. У деяких випадках допускаються варіанти тьмяно-жовтого відтінку. Трохи екстравагантно, але цікаво.

Вам подобаються сині окуляри або моделі знезвичайними фіолетовими стеклами? Подібні варіанти допускаються,але шукайте моделі,де до яскравихлінз додаються лаконічніметалеві оправи.

Що щодо форми?

Лідером в 2018 році стали витончені окуляри «лисички» - вони замінили собою «котяче око». Такі аксесуари не повинні бути занадто вузькими.

В тренді вироби з круглими лінзами, витягнутими вниз як у класичних «крапельок». Актуальні й ретро-форми – шукайте варіанти, що нагадують про 90-ті, епоху диско. Наприклад, модницям варто придивитися до моделей в легкій напівпрозорій пластиковій оправі. Скло повинне бути мигдалеподібної або прямокутної форми.

Вам до душі масивні оправи? Це добре, адже вони знову в моді. Вибирайте аксесуари, де оправа виконана з легкого пластика – вона не буде обтяжувати перенісся. Необов'язково шукати окуляри з мінімалістичним декором, адже літо вимагає оригінальних рішень. Непогано виглядатимуть аксессуари з лейблами, гравіюванням, візерунками, принтами. Допустимі і стрази – це варіант для тих дам, якібажають в буквальносяяти в променях яскравого літнього сонця.