Вже цієї весни ви йдете у відпустку? Тоді саме час пошукати підходяще місце для відпочинку. Необов'язково залишатися в Україні, адже в березні-квітні у нас досить прохолодно. Розумніше в цей період вибратися на закордонний курорт. Компанія "Поїхали з нами" на пр-т Свободи у Львові швидко допоможе вам знайти цікавий тур – ви можете відправитися в будь-який регіон планети. Треба тільки зрозуміти, що ви чекаєте від своєї відпустки.

Для любителів повалятися на пляжі

Ви мрієте весь вільний час провести на узбережжі? Тоді вирушайте в Ізраїль. Наприклад, любителям дайвінгу сподобається на курорті Ейлат на Червоному морі – температура води в середині весни дорівнює +22°C.

Ви плануєте у відпустці поправити здоров'я? Тоді вам варто відвідати Ейн-Бокек на Мертвому морі. Тут ви не тільки оздоровитесь, а й захоплююче проведете час, вивчаючи давню фортецю, національний парк і численні оазиси.

Любителям шопінгу варто відвідати ОАЕ. Тут можна і поплавати – вода в Перській затоці прогрівається до +25°C. Зрозуміло, що в Арабських Еміратах можна знайти масу додаткових розваг. Влаштуйте ралі, катайтеся на верблюдах або конях, вивчайте місцеві відомі пам'ятки, організуйте дайвінг з друзями.

Якщо вам хочеться влаштувати бюджетну відпустку, то варто поїхати в Таїланд. Сюди ж відправляються люди сімейні, які планують відпочивати з дітьми. Курорти Пхукет, Самуї, Крабі і Хуахін порадують не тільки дешевизною, але і облаштованістю. Чи можна купатися тут в цей сезон? Звичайно, вода в Андаманському морі і Сіамській затоці прогрівається до +30°C.

Ви плануєте перетворити відпустку в романтичну подорож? Тоді відвезіть свою другу половинку на Балі – дивовижний острів ідеально підійде для цих цілей. Вам варто зупинити свій вибір розкішному курорті Нуса-дуа.

У погоні за зимою

Вам не вистачило снігу цієї зими, і ви мрієте відправитися на засніжені схили кататися на лижах чи сноуборді? Тоді вам варто дізнатися більше про тури до Словенії. Тут є курорт Бовец-Канін, який порадує різноманітністю трас. До того ж, у цій країні неймовірно красиво.

Не забувайте і про Болгарію. Навесні можна провести відпустку на курорті Банско. Він відомий своїм відмінним сервісом, розвиненою інфраструктурою. Курорт це відносно новий, але йому вдається щорічно збирати велику кількість туристів.

Можна відправитися цієї весни в Австрію. Її курорт Хинтертукс включає 17 трас загальною протяжністю 86 км. Тут є спуски і для лижників-новачків, і для професіоналів. Сюди зазвичай прибувають любителі бігових лиж, а також хафпайпа на сноуборді.