Цього літа наша країна змогла отримати безвізовий режим. Що він передбачає? На даному етапі ми можемо, не отримуючи спеціальних перепусток, відвідати 22 держави ЄС. Серед них значаться Німеччина, Франція, Іспанія, Греція і наша найближча сусідка – Польща. Треба відзначити, що вже за перші п'ять днів можливостями безвіза скористалося майже дев'ять тисяч осіб. Зараз потік туристів і бізнесменів до Європи тільки зростає. Ви теж мрієте помандрувати, користуючись усіма перевагами вільного переміщення? Тоді для початку задумайтеся про вивчення мов.

Допоможе з цим ЄШКО. Це відомий проект, який допомагає людям освоювати не тільки англійську, але й інші популярні мови. Наприклад, на eshko.ua можна відшукати курс для освоєння польського.

В якому форматі пропонується вивчати мови? ЄШКО надає все необхідне для самостійного навчання - ви знайдете програми на https://eshko.ua/courses/language/. Ви можете завантажити пробний урок або відразу замовити курс. В рамках нього ви вивчите граматику, відпрацюєте вимови і отримаєте розмовні навички.

Треба відзначити, що у вас є також можливість пройти той чи інший курс онлайн. Це дозволить вам закріпити пройдений матеріал.

Чм так важливі мови для мандрівників? Звичайно, знання хоча б одного-двох іноземних дуже стане в нагоді навіть для короткострокового туру по Європі. Як мінімум, вам треба добре знати англійську, а головне, розуміти її. Якщо ви не спромоглися підтягти мову, у вас виникнуть великі труднощі при заселенні в готель, а також чекають неприємності під час екскурсійних турів і просто прогулянок по місту. Вам буде потрібно мати при собі супроводжуючого, який при необхідності зможе замість вас поспілкуватися з місцевим населенням і з'ясувати потрібну інформацію.

За Європі можна не тільки подорожувати. Багато українців вибираються сюди в пошуках роботи і успішно працевлаштовуються в державах ЄС. Ви теж мрієте робити кар'єру в Європі? Тоді вам терміново варто приєднатися до проекту ЄШКО, адже не знаючи мов, ви не зможете претендувати на ряд посад.