Піролізні котли - одне з найбільш затребуваних засобів опалення, які використовують в нашій країні. Популярність цього обладнання зростає з кожним днем ​​завдяки зручності в експлуатації і економності. З ростом цін на паливо будь-якого виду кожен господар шукає спосіб максимально скоротити витрати і при цьому отримати найкращий результат. Якісні і надійні піролізні котли у Львові ви зможете придбати у DM-STELLA.

DM-STELLA - це український виробник, який пропонує найкраще обладнання для опалення. Висока якість, хороші матеріали та унікальні технології забезпечують високий попит на його продукцію. DM-STELLA піклуватися про те, щоб українцям було тепло і затишно в своїх будинках. Котли DM-STELLA відрізняються високою продуктивністю, тривалим терміном експлуатації, а також доступною вартістю.

10 причин купити піролізний котел DM-STELLA

Піролізні котли від DM-STELLA користуються попитом на ринку, так як знайти аналогічне обладнання за такою ж ціною практично неможливо.

Якщо ви не знаєте чи варто купити піролізний котел, не варто сумніватися. Є цілих 10-ть причин зробити це:

  •  Рівень ККД - до 95%. Ви отримаєте максимальний результат при мінімальних витратах.
  •  Всеїдність. Цей котел працює на будь-якому виді палива, включаючи відходи.
  •  Компактність. Невеликі розміри полегшують монтаж і не вимагають виділення великого простору під котел.
  •  Доступна ціна. Вартість котла набагато нижче, ніж у зарубіжних аналогів.
  •  Автоматична підтримка заданої температури.
  •  Автоматична подача палива.
  •  Автоматична відвантаження золи.
  •  Безперервна робота.
  •  Простота експлуатації та обслуговування.
  •  Можливість завантаження палива і чищення в будь-який час.

Купивши піролізний котел DM-STELLA, ви забезпечите тепло в будинку і забудете про постійні перевірки обладнання, вивантаження золи і т.п. Це можливість жити комфортно в холодну пору року.

Унікальний функціонал

DM-STELLA створила унікальну модель котла - гібрид 3 в 1, в залежності від збірки і налаштувань може працювати в трьох різних режимах:

- 1. Піролізний. Працює з будь-яким видом палива, навіть з відходами. Вимагає ручного завантаження палива і відвантаження золи. Для роботи потрібна буферна ємність.

- 2. Пелетний. Працює з будь-яким видом палива. автоматичне завантаження палива і відвантаження золи. Не потребує буферної ємності, але допускає її установку.

- 3. Сверхдлительного горіння. Працює з будь-яким видом палива (якщо хочете використовувати відходи, доведеться змішувати їх з брикетами паливними або дровами). Не вимагає наявності буферної ємності.

Як працює піролізний котел

Принцип роботи газогенераторного котла полягає в екзотермічної реакції, яка відбувається під час піролізного спалювання. Суть полягає в тому, що на паливо впливає висока температура (вище 1100С) і воно розпадається на газ і залишок. Газ підігріває приміщення.

Піролізний газ має властивість вступати в реакцію з вуглецем, завдяки чому в повітрі виявляється набагато менше домішок і вуглекислого газу. Це набагато безпечніше для здоров'я людини, ніж інші види опалення.

При покупці піролізного котла DM-STELLA ви отримуєте гарантійне обслуговування протягом 5 років.

Замовити піролізні котли можна з доставкою в будь-яке місто України. Сайт:https://dm-stella.com/

Наші фахівці забезпечують монтаж обладнання на місці і дають консультації по експлуатації.