Картинки по запросу Доставка квітів - Як оригінально подарувати дівчині квіти?Дівчата люблять отримувати квіти, а особливо, якщо їх дарує коханий. Це можуть бути букети троянд, хризантем, піонів та інших квітів, але ще щасливіші вони стають, коли букет сам по собі оригінальний. Чому? Все просто, це означає, що кохана людина старалась і підбирала квіти так, щоб вони обов’язково подобались дівчині. Адже їм дуже приємна увага.

Але як вигадати нестандартний букет та оригінально подарувати дівчину? Тут теж відповідь дуже проста – все що потрібно, це замовити букет у квітковому магазині, наприклад в https://florescence.com.ua/. Там обов’язково знайдеться великий набір різноманітних та нестандартних букетів. Для оригінального привітання можна скористатися такою послугою, як доставка квітів на місце призначення, наприклад, на її роботу чи додому. Цей сюрприз ще більше її ощасливить.

Що таке оригінальність? Чим можна доповнити букет?

Саме слово оригінальність, означає зробити щось нестандартно. Оригінальність в привітанні коханої людини квітами – це в першу чергу відходження від стандарту, віддати квіти в руки і більше нічого не сказати. Способів, які зроблять ваше привітання квітами нестандартним багато. Розглянемо деякі із них:

  • Самим банальним способом є надсилання смс-повідомлення. Напишіть невеликий текст про те, як ви її кохаєте, а потім зайдіть додому й подаруйте квіти в знак підтвердження. Їм буде дуже приємно.
  • Додайте до букета маленькі аксесуари, наприклад штучних метеликів, або обв’яжіть квіти стрічкою.
  • Додайте до букета смачне й симпатичне доповнення у вигляді кексів або макарун.
  • Замовте анонімну доставку квітів. Примусьте її відчути себе особливою.

Можна придумати ще дуже багато цікавих доповнень, які зроблять ваш подарунок квітів більш оригінальним. Відштовхуйтесь від того, що вона любить і ви не прогадаєте.

Ідеї цікавого подарунка з квітами

Чим можна доповнити букет і як його подарувати, щоб подарунок здавався більш оригінальним вже було розглянуто.

Зараз давайте подивимося на декілька комплексних ідей для цікавого дарунка:

  1. Раптовість. Заздалегідь приховай букет у потаємному місці, коли ви до нього підійдете, дістань та подаруй.
  2. Хованка у супермаркеті. Якщо ви частенько ходите до супермаркету разом, то ваша присутність її не здивує, що допоможе зробити сюрприз ще більш несподіваним. Покладіть перед походом в магазин квіти у комірку і коли прийде час дайте їй ключ і попросіть, щоб вона забрала речі, схиляючись на те, що ви щось там забули.
  3. Іграшка із живих квітів. Це досить недешевий подарунок, але дуже гарний. Виберіть улюбленого звіринця вашої дівчини і зробіть замовлення, щоб його зробили із квітів. Результат не змусить себе чекати.
  4. Доставка квітів на роботу. Ви навіть не уявляєте, як приємно їй буде отримати такий подарунок кур’єром від коханої людини посередині робочого дня. І скільки заздрісливих поглядів вона отримає від колег.
  5. Квест. Зробіть ряд записок, які ведуть до кладу, який і буде вашим букетом.
  6. Подарунок через посередника. Ваша дівчина частенько заходить в один магазин. Прорахуйте коли вона піде туди знову та попросіть продавця або власника магазину передати дівчині подарунок від нього. Для неї це теж буде дуже приємний сюрприз і для власника магазину є вигода, адже на радощах вона може скупити половину продукції.

Ідеї для найромантичніших та найсміливіших хлопців

А для самих сміливих можна запропонувати декілька таких варіантів:

  1. Подарунок через вікно. Якщо ви не боїтесь висоти і готові до екстремального альпінізму, то ви сміло можете здивувати свою дівчину подарунком через вікно. Але перед цим обов’язково пройдіть підготовку в компанії, яка займається даним видом спорту.
  2. Влаштуйте їй казковий прийом. Одягніться прекрасним принцем, найміть коня і під’їдьте до неї, урочисто вручивши букети. Вона хоча б на хвильку відчує себе принцесою.
  3. Одягніться в костюм її улюбленого героя мультфільму або в миле звірятко. Підкараульте десь по дорозі та вручіть у подарунок квіти. Можете не розкривати своєї особистості відразу, скажіть що її коханий попросив передати вітання, так як знає, що вона дуже любить цього персонажа.

Отже, способів як оригінально подарувати дівчині квіткову композицію, досить багато. Все, що вам треба - це трохи фантазії та бажання зробити для коханої людини щось приємне.