Пошук пропозицій скупки волосся Львів тепер не стане для вас проблемою, адже існує компанія «Charm Hair», яка приймає локони за максимальною ціною в Україні.

Якщо вам набридли безуспішні пошуки реальних покупців, а ціна за свої пасма залишає бажати кращого, то ми зможемо вам допомогти. Наш салон тривалий час займається купівлею різноманітних локонів і готовий запропонувати вам найгідніше рішення. Умов не так багато, як може здатися.

В першу чергу, вам необхідно виміряти свої коси. Це найважливіший момент, який впливає навартість матеріалу. Ми приймаємо будь-яке волосся від 40 сантиметрів, як пофарбоване й сиве, так і натуральне. Далі зверніть увагу на стан пасмів - вони повинні мати товарний вигляд і здоровий блиск. Як ви розумієте, з локонів надалі виготовляється найрізноманітніша продукція для нарощування, а також перуки і шиньйони, тому вони повинні мати гарний вигляд і бути здоровими.

Особливо важливий момент - це безпосередній зріз. Використовуйте гострі ножиці, намагайтеся не пошкодити структуру і не переплутати кінці з коренями, тому що це може негативно позначитися на вартості товару. Локони-перевертні, після першої ж мийки збиваються в колтун і мають жахливий вигляд, тому можуть не становити жодної цінності. Фахівці компанії «Charm Hair» зможуть надати вам грамотну консультацію в питанні правильного зрізу по телефону (+380975999601) або ж обріжуть пасма і зроблять нову зачіску в салоні.

Особливих переваг у кольорі при покупці немає, але варто знати, що натуральний блонд і світло-русявий відтінок є найпопулярнішими, дефіцитними і дорогими варіантами. Також локони можуть бути хвилястими, кучерявими або прямими, тонкими або товстими по структурі - ми займаємося скупкою будь-якого матеріалу.

Для того, щоб продати волосся Львів, вам не доведеться далеко їхати. Досить дізнатися, де знаходиться найближче до вас відділення «Нової Пошти» і відправити нам посилку найнадійнішим способом - післяплатою. Попередньо ви можете вислати нам фото своїх кучерів на електронну пошту - [email protected], щоб отримати інформацію про ціну за свої локони. Будьте впевнені - винагорода буде як найгіднішою.

Також ви маєте можливість завітати до нашого салону в Києві , де вам зроблять безкоштовно зачіску і розрахуються за матеріал. Підіб'ємо підсумок того, що Ви отримуєте, звертаючись до салону «Charm Hair»:

● максимальну оцінку своєї шевелюри (ми не вичісуємо локони, тим самим не зменшуючи довжину і вагу),

● професійну консультацію в питанні зрізу,

● безкоштовну стрижку, при відвідуванні салону,

● зручний варіант оформлення угоди за допомогою відправки «Новою Поштою»,

● швидкий розрахунок «день в день».

Як бачите, переваги звернення до нашої компанії очевидні. Ви отримуєте якісний сервіс, індивідуальний підхід і найвищу ціну за своє волосся. Довіряйте тільки професіоналам своєї справи - майстрам «Charm Hair»!