Кожного року в Україні одружуються більше 3000 тисяч пар. Це свідчить про те, що таке свято, як весілля, ніколи не вийде з моди. І, звичайно, кожну пару наречених цікавить: як же оформити своє одруження так, щоб воно було модним? Оформлення весільного залу – один із важливих моментів такого свята. Для того, щоб усе продумати, треба розраховувати на такі дрібнички, як ціна оформлення залу на весілля, стиль та додаткові прикраси. В усіх цих тонкощах вам з задоволенням допоможуть розібратися та вдало підготуватися до святкової події тут: https://flowers-delivery.com.ua/oformlennia-vesilnogo-zalu-lviv.

Модні кольори весілля 2018

2018 рік порадує, як поверненням старих тенденцій, так і введенням нових. Перше, що потрібно знати про оформлення свята, щоб воно мало пристойний вигляд, – це використання монохромії. Тобто, використовувати або один колір або декілька, які між собою будуть гармонувати. Найпопулярнішими вважаються на разі кольори:

  • Червоний;
  • Жовтий;
  • Чорний, але обов’язково з відтінками, як у чорниці;
  • Темно-синій;
  • Перлинний.

Якщо вам хочеться надати святу ноту чарівності дитинства, то рекомендуємо використовувати жовтий та перлинний. Жовтий буде як сонечко, а перлинний придасть чарівної загадковості. Червоний, темно-синій та чорний прекрасно підійдуть для тих, хто хоче підкреслити аристократичність.

Але пам’ятайте: кольори повинні бути в одній моногамії! Інакше ви ризикуєте отримати весілля більш схоже на святкування у циган.

Класичні весілля знову у моді

Якщо раніше треба було ламати голову, як оформити залу так, щоб вона усім сподобалась, то зараз про це можна забути. Ні, ніхто не примушує робити вас шаблонне одруження, але якщо воно буде у традиційній чорно-білій гаммі, то воно буде вважатися таким же розкішним, як і інші види оформлення.

Для організації весільної церемонії у такому світлі потрібно усього-на-всього підібрати правильний розподіл кольорів на прикраси, яким ви будете оформляти залу. По-перше, із квітів краще всього підійдуть троянди, вони живуть усі сезони і їх буде легше всього знайти. Також квіти будуть краще виглядати, якщо їх прикрасити темно зеленим листям. Столи краще накрити білими скатертинами з чорними ніжками, якщо це можливо. Стільці можуть бути як білого, так і чорного кольору, краще буде якщо вони по стилю гармонуватимуть зі столами.

Є ще багато деталей про які можна розповідати, але вони потрібні не кожному. Все, що вам потрібно пам’ятати – це рівномірне розподілення кольорів, інакше кінцевий результат вам не сподобається.

Квіти – обов’язковий атрибут

Прикрашання весілля квітами – це тренд, який ніколи не вийде з моди. І це стосується не тільки букету нареченої. Самі квіткові композиції надають якоїсь чарівної загадковості та відчуття комфорту. Як показує статистика, квіти – це той атрибут декору, на який завжди звертають увагу гості. Вони мають якийсь особливий притягуючий ефект. Тому при оформленні одруження, ніколи не забувайте про живі квіти, бо ,по-перше, – це красиво, по-друге, на це звернуть увагу.

Отже, підводячи підсумки, можемо сміло сказати, що для вишуканої весільної церемонії у 2018 році не потрібно вигадувати щось особливе та неординарне. Все, що потрібно, це дотримуватись старих добрих правил, які вже дуже давно написали наші прадіди та прабабусі.