Ефективне лікування наркоманії і алкоголізму, яке пропонує медичний центр лікаря Кадирова має на увазі не тільки те, що пацієнт, який пройшов курс реабілітації, залишається тверезим (це всього лише перший з результатів дійсно ефективного лікування наркоманії або алкоголізму), але і те, як видужуючий наркоман або алкоголік буде надалі розпоряджатися своєю тверезістю і своїм життям. Мільйони людей лікуються від алкоголізму або наркоманії сьогодні. Повторимо, що першорядне значення в будь-терапії залежності має той факт, чи зможуть видужуючі залишатися і далі тверезими після проходження курсу терапії. Однак, для того, щоб знайти успішну схему лікування, необхідне розуміння того, що провідні фахівці світу розуміють під ефективним лікуванням наркоманії, алкоголізму чи іншого виду хімічної або якоїсь іншої залежності взагалі.

VIP-відділення медичного центру доктора Кадирова пропонує своїм пацієнтам кращі умови лікування та кращі программи лікування хворих на наркоманію і алкоголізм.

Пам'ятайте, що не існує ніякої чарівної формули або універсальних ліків, які будуть працювати для всіх залежних. Деякі люди думають, що вони безнадійні, якщо вони намагаються дотримуватися того, що працює в життя інших людей і не спрацювало у них. Є багато шляхів до одужання. У кінцевому підсумку успіх залежить від знаходження правильного лікування для Вас. Ви унікальні! У VIP-відділенні медичного центру Кадирова працюють з вашими індивідуальними потребами, розуміючи, що всі люди різні і тому до кожного потрібен свій індивідуальний підхід у лікуванні.

Найчастіше наркоманам і алкоголікам необхідно пройти детоксикацію організму під медичним наглядом, перш ніж вони зможуть безпечно почати основний курс лікування (реабілітацію в умовах стаціонару). Тим не менш, деякі люди плутають цей короткий (в середньому від трьох до десяти днів) курс з основним лікуванням, вважаючи, що зняття «ломки» або «похмілля» — це головне в терапії залежності, але це далеко не так. Деякі люди просто зациклюються на періодичних детоксикациях, будучи щиро переконані, що вони завжди повинні бути в змозі підтримувати утримання від вживання після чергової «чистки», але ніколи не досягаючи успіху в цьому.

Нижче наведені деякі важливі аспекти успішного ефективного лікування наркоманії і алкоголізму:

1. У тривалості лікування полягає різниця між успіхом і невдачею.

2. Лікування наркотичної та алкогольної залежності є багатовимірним завданням і в терапевтичній програмі необхідно враховувати всі потреби людини.

3. Консультування (індивідуальне та / або групи) є важливою частиною ефективного лікування наркоманії.