Будівництво власного будинку - прекрасна альтернатива квартирі в багатоповерхівці для міського жителя. Але вартість навіть невеликого котеджу і експлуатаційні витрати зупиняють багатьох. Варіантом недорогого заміського житла може стати купольний будинок - сучасне архітектурне рішення, запропоноване понад півстоліття тому американськими інженерами.

Особливості купольних конструкцій

Купольний дом являє собою частину сфери, виконана з трикутних Полігональ (тріангуляція). Основу такої конструкції становить каркас з металу або деревини. Несучі елементи скріплені спеціальними конекторами, що забезпечують конструкції високу міцність і стійкість до вітрових навантажень.

Сфера володіє мінімальною площею при максимальному обсязі. Тобто, зовнішня поверхня такої конструкції має мінімальними тепловтратами, що спрощує обігрів. Крім того, округла поверхня слабо нагрівається сонячними променями в літній період, а взимку на ній не затримується сніг, що актуально для середньої смуги.

Як все каркасні будови, купольний будинок простий в монтажі. Повний цикл виробництва - від розрахунку конструкції і створення проекту до чистової обробки і проведення комунікацій зазвичай займає не більше кількох тижнів.

Ще одна важлива перевага купольних будівель - оригінальний зовнішній вигляд. Такий будинок не залишиться непомітним навіть в елітному заміському селищі. Але за екзотичною формою криється найвища ергономіка, що дозволяє оптимально організувати внутрішній простір, зробити його зручним для постійного проживання або інших завдань.

Купольний будинок від «Dome4Home»

Купольний будинок від «Dome4Home»

Компанія «Dome4Home» пропонує купольні конструкції будь-яких розмірів, планування, призначення. В асортименті виробленої продукції представлений широкий вибір універсальні каркасних будівель для постійного проживання, дачної експлуатації, господарського застосування.

Завдяки використанню сучасних технологій, застосування професійного обладнання та високої кваліфікації, фахівці «Dome4Home» розрахують і створять проекти будинків будь-якої складності, втіливши в життя фантазії замовника. При цьому внутрішній простір приміщення може бути розплановано і організовано з урахуванням потреб і побажань замовника.

Каркасні конструкції в розібраному вигляді і всі необхідні матеріали можуть бути відправлені транспортними компаніями в будь-які міста України. Фахівці компанії також візьмуть на себе завдання підготовки майданчика, монтаж і оздоблення будинку. Таким чином замовник отримає повністю готовий до проживання будинок під ключ.

Важливе значення купольних будинків - в їх вартості. Вони дешевші у виготовленні і монтажі, ніж класичні будови такої ж площі, а також вимагають менших експлуатаційних витрат.

Хочете і ви жити у власному заміському будинку оригінальної конструкції? Тоді телефонуйте за вказаними телефонами або залишайте заявку на сайті.