Українські сувеніри від folkmart.ua

Українські сувеніри до Дня вчителя: що подарувати історику і викладачеві літератури

Квіти, коробка цукерок, листівка - "чергові" подарунки до Дня вчителя. Дуже часто нам не вистачає фантазії, щоб вибрати щось дійсно оригінальне, що запам'ятовується. Українські сувеніри - сучасний тренд і свіжа ідея для сюрпризу. Можна замовити універсальну річ, а можна врахувати сферу діяльності вчителя і зробити подарунок більш особистісним.

Завжди хочеться, щоб підібрана річ сподобалася одержувачу і стала частиною інтер'єру його кабінету або будинку. Спробуйте підійти до питання нестандартно - купіть українські сувеніри в залежності від предметів, які ведуть різні викладачі. Ми розповімо, що подарувати вчителю історії, географії та викладачеві-жінці.

Рушники для вчителя літератури

 

Він знає все про усній народній творчості, бравих козаків і звичаї предків. Для викладача літератури вибрати і купити сувеніри не складе труднощів. Подаруйте йому вишитий рушник і скатертина в українському стилі, красивий оберіг з натуральних матеріалів.

Вишиті рушники від folkmart.ua

Карти-магніти для вчителя географії

Здавалося б, що можна подарувати вчителю географії, крім глобуса ?! Такий сувенір є, і не один. Наприклад, магніт у вигляді карти України або магніт-колаж із зображенням Києва.

Спортивна атрибутика для вчителя фізкультури

Вчителю фізкультури традиційно роблять "спортивні" сюрпризи. Якщо тренер захоплюється футболом, вибирайте футбольну атрибутику: шарф, шапку, футболку, олімпійки. Також практичним подарунком стане якісний світшоти з дизайном в національних мотивах.

 

Глиняний посуд та панно для вчителя історії

Глиняний посуд від folkmart.ua

Для історика вибір українських сувенірів просто величезний: глиняний посуд ручної роботи, ляльки-мотанки, декоративне панно із зображенням самих значущих місць України, фігурки і статуетки в народному стилі ... статуетки можна прикрасити кабінет, а за допомогою глиняного посуду - надати домашнього інтер'єру колоритну нотку.

 

Петриківський розпис для вчителя малювання

Петриківський розпис від folkmart.ua

Який викладач образотворчого мистецтва не чув про петриківський розпис ?! Нею прикрашають писанки, шкатулки, свічники і навіть кухонне приладдя. Вибравши те, що найбільше сподобається вчителю, ви зробите йому дійсно вдалий подарунок.

Авторські прикраси і вишиванка для вчителя-жінки

 

Будь-яка жінка хоче виглядати чудово. Особливо, якщо її професія пов'язана з постійним спілкуванням. Жінці-викладачу дуже важливо стежити за зовнішністю і мати свій стиль. Їй обов'язково сподобаються оригінальні аксесуари, які доповнять образ. Наприклад, сережки, браслет, кулон, брошка авторської роботи з ручним розписом. А якщо ви знаєте розмір одягу вчительки, можна навіть купити вишиванку: сорочку або сукню. Чудовий подарунок, який допоможе жінці урізноманітнити свій гардероб!

Петриківський розпис від folkmart.ua

Універсальні сувеніри всім вчителям

В інтернет-магазині folkmart.ua є подарунки, які підійдуть усім. Це розписний посуд, набори текстилю та предмети для прикраси інтер'єру. Красиві дрібниці, якими можна обставити клас, робочий кабінет або квартиру, сподобаються кожному вчителю.