Кухонний куток від ТМ Аскалон - сучасні дерев'яні меблі від професіонала.

Кухонний куток - це невід'ємний та фінальний елемент оформлення будь-якої кухні. Він перетворює кухонне приміщення на затишне місце теплих розмов та яскравих зустрічей. Сьогодні, куток кухонний - це не просто предмет на якому можна сидіти, це авторські рішення від виробників з додатковими можливостями та привабливим зовнішнім виглядом. 

Наприклад, дизайн студія Аскалон, виготовляє кухонний куток з натурального дерева листяних порід - бук, дуб, ясен, вільха, клен. Купити кухонний куток від ТМ Аскалон може кожен, адже доступна ціна, зручність виробу та динамічний асортимент - це оптимальне поєднання. В інтернет-магазині Меблевого Центру АРС представлені всі варіанти кухонних кутків та диванів від ТМ Аскалон https://mebli.ars.ua/ua-kyhnia-kyhonnie-ugolki

Якщо Ваша кухня класична, перегляньте наступні пропозиції кухонних куточків. 

Куток кухонний Олександра.

Розміри куточка 170 х 130 см, дозволяють додати декоративну обробку на боковинах. Також виріб виглядає як одне ціле завдяки особливості - об'ємній м'якій поверхні сидіння і спинки. Під сидіннями місце для зберігання кухонних дрібниць. Виробник Аскалон, дає можливість своїм клієнтам змінювати розміри куточка на крок в 10см. Це є важливою перевагою.

Олександра зі спальним місцем

Ви завжди мріяли купити кухонний куточок зі спальним місцем? 

Виробник Аскалон дає Вам можливість замовити кухонний куток зі спальним місцем. Ця модель легко трансформується в кутовий диван зі спальним місцем прямо на кухні! Механізм трансформації - Дельфін. Розміри спального місця 190 см х 106 см при цьому мінімальні розміри самого куточка складуть 220 см х 140 см. 

Кухонний куток Вероніка приємно здивує  Вас  своєю ціною,  враховуючи те, що він на 100% виконаний з масиву дерева. Такий куточок буде вигідно виглядати в саду, на відкритій веранді, а завдяки спеціальному покриттю, і в сауні! 

Кухонний куток Вікторія - це кухонний куток для людей з традиційними уявленнями про вигляд цього предмету інтер'єру меблів. Наявність тумб під підйомними сидіннями робить його привабливим для практичних господинь. 

Кухонний куток Єлена відрізняється підвищеним рівнем комфорту та ергономічності, завдяки об'ємній оббивці спинки.

Кухонний куток Тетяна ззовні  виглядає як моноліт, адже його лавочки не розділені на секції. Під сидіннями додаткові тумби для зберігання різноманітних речей.

Для кухонь стилізованих під модерн, вдалим вибором стануть такі кухонні куточки як Валерія, Діана, Ольга. 

Кухонний куток Валерія виділяється із модельного ряду своїми деревяними боковинами. 

Кухонний куток Діана вирізняється строгими формами ніжок, які підкреслюють ефект новизни та свіжості моделі. Спинки зручні завдяки збільшеному об'єму оббивки.

Кухонний куток Ольга - це революційна модель від Аскалон! Повністю змінює Ваші уявлення про конструкцію кухонного куточка! І не дивно, адже ця модель може використовуватися і для столових, передпокоїв та навіть віталень. 

Важливо, що Ви можете купити будь-який з цих кухонних куточків у Львові, Івано-Франківську, Рівному, Луцьку та інших містах України через інтернет-ресурс https://mebli.ars.ua, а про безкоштовну доставку подбає Меблевий центр Арс. 

Варто згадати і про кухонні дивани від ТМ Аскалон. Головною відмінністю диванів від кухонного кутка є їхня пряма конструкція та універсальність розміщення. До ряду таких диванів входять кухонні дивани Олександра, Валерія, Вероніка, Діана, Єлена. Спальне місце диванів може досягати розмірів повноцінного дивана - 150 x 190 см. 

Поспішайте використати свій унікальний шанс на безкоштовну доставку якісного кухонного кутка від ТМ Аскалон за прийнятною ціною в інтернет-магазині меблів Меблевого Центру АРС. 

Не важливо, що Ви оберете, кухонний куток чи кухонний диван, виріб буде однаково якісним та надійним, якщо за справу беруться професіонали. Кухонні меблі від ТМ Аскалон - це вигідний довговічний депозит, який повернеться Вам відсотками позитивних емоцій від зручного користування ними.

 З інтернет-магазином Меблевого Центру АРС легко та зручно замовити та купити кухонний куток у Львові, Рівному, Луцьку, Франківську та інших містах України.