Ви займаєтеся облаштуванням кухні? Тоді приділіть особливу увагу техніці, яка буде тут розташовуватися. Підібрати пристрій можна на сайті – компанія порадує різноманітністю пропозицій та помірними цінами.

Що саме користувачі знайдуть в асортименті franke-partner.com.ua? У каталогах представлені духові шафи, посудомийні машини, мікрохвильові печі, варильні поверхні, витяжні пристрої. До кожного товару додається опис і фото, що спрощує пошук техніки.

У пошуках витяжки

Вибираючи пристрої для кухні, насамперед враховуйте їх габарити. Сучасні кухні досить тісні, а тому громіздкі прилади використовувати для її оснащення недоречно. Які ж кухонні витяжки треба підбирати для приміщень з малою площею? Відразу відмовтеся від купольних і острівних моделей – це рішення для великих кухонь. Якщо важливий кожен метр простору, то краще задіяти компактну плоску витяжку. Непоганим варіантом буде і телескопічна модель.

Що щодо похилих апаратів? Вони теж практичніше за купольні витяжки і не займають багато місця над плитою. Але під такий пристрій все одно треба відводити багато простору. Тому часом простіше використовувати вбудовану модель, яка розташовується під навісною шафою. Така прихована техніка не псує антураж і не заважає господарям.

Практична техніка для кухні

А як заощадити місце на плиті? Використовуйте замість неї варочні поверхні – це компактні пристрої, які дозволять вам зберегти багато місця. В асортименті franke-partner.com.ua представлені найрізноманітніші типи варильні поверхні, тому кожен користувач знайде тут варіант для своїх потреб.

Ви живете один? Тоді підберіть мініатюрну модель на дві конфорки. Вам цілком вистачить цього для готування. Великій родині, звичайно, варто шукати варіант поверхні на чотири або на шість конфорок. Чи треба замовляти до вручений поверхні духову шафу? Так, якщо ви збираєтеся щось регулярно запікати.

Чи має сенс купувати і варильну поверхню, і духовку? Може простіше тоді замовити одну плиту? Ні, краще вдатися до першого варіанту, адже ви можете розмістити обидва пристрої в різних зонах кухні, таким чином, щоб вам було максимально зручно користуватися ними.

Важливі нюанси

Якщо ви вирішите влаштувати шопінг на franke-partner.com.ua, то звертайте увагу на акції, які проводить компанія. Наприклад, купивши варильну поверхню, духова шафа і витяжку одним комплектом, ви зможете заощадити – за умовами акції ви отримаєте знижку на 10%.