Авто акумулятори Топ Кар Преміум (Київ)Розташований в Донецькій області завод МЕГАТЕКС з виробництва акумуляторів для автомобілів, за дуже довгий термін своєї присутності на ринку встиг завоювати довіру і популярність у покупців не тільки України, але й ближнього зарубіжжя. У зв'язку з кризою всередині країни, покупцеві довелося робити вибір, між зарубіжними аналогами, і товарами внутрішнього ринку. А продукція бренду Top Car Premium дозволила отримати відмінну якість за доступною ціною.

Виробник використовує сировину з внутрішнього ринку, а це значить, що фактори, які суттєво впливають на ціноутворення, відсутні. Використовуючи сучасні технології, завод продовжує випускати високоякісну продукцію за доступною ціною. Основою будь-якої батареї є свинець, і чим він чистіше, тим якіснішим в результаті виходить кінцевий продукт. Додаючи спеціальний сплав для пластин, розробники домоглися досить високих показників результативності. А, якщо порівнювати за співвідношенням ціна / якість, то закордонні аналоги явно програють.

Крім придбання основного продукту, покупці продукції бренду Топ Кар Преміум роблять свій внесок в збереження і захист екології країни. Справа в тому, що велика частина акумуляторів зроблена з переробленої сировини. Купуючи продукцію, ви вносите посильну допомогу в підтримку економіки своєї країни.

Найбільний каталог автомобільних акумуляторів в Україні

А ще, покупці отримують найсвіжіший товар, якщо так можна сказати про акумуляторні батареї, які можно продбати вже сьогодні з каталозі https://aet.ua/car-batteries/. Перебуваючи всередині ринку збуту, товар максимально швидко потрапляє в руки споживачів, не проводячи на складі занадто багато часу, і не піддаючись природному старінню.

Спеціально створена кришка, дозволяє ефективно проводити вентиляцію батареї і не дає газам займатися. Тобто, навіть якщо в під капотом і виникне іскріння контактів, займання не відбудеться, через низьку концентрації горючих газів.

Серед основних переваг бренду Top Car Premium можна виділити основні:

  1. Номінальні показники, заявлені заводом-виробником, не змінюються під час різких перепадів температури навколишнього повітря, і завжди залишаються стабільними. Ви можете сміливо експлуатувати АКБ від -45 градусів до +50 градусів за Цельсієм.
  2. Інженери спеціально подбали про те, щоб їхня продукція не боялася сучасних реалій українських доріг. Потрібно тільки спочатку якісно закріпити батарею на штатному місці, і вона протягом усього терміну експлуатації буде надійно виконувати всі свої функції.
  3. Навіть якщо з якої-небудь причини автомобіль простояв на стоянці значний час, залишкової ємності АКБ цілком вистачить, щоб завести двигун, а вже потім в процесі їзди батарея дозярядиться до нормальних показників за допомогою генератора.
  4. Запас ємності дозволяє встановлювати на машині додаткове електричне обладнання, акумулятор з легкістю витримає додаткове навантаження і буде справлятися зі своїм основним обов'язком.

Джерело живлення розраховане на використання не тільки у вітчизняних марках авто, але може успішно замінювати іноземні батареї, встановлені на зарубіжних марках машин. Експлуатація в сільській місцевості ніяк не відрізнятиметься від умов у великому місті, АКБ буде надійно служити в обох випадках.

Купити АКБ Top Car Premium з гарантією від виробника

Незважаючи на те, що виробник встановив нормальний термін роботи своєї продукції в 36 місяців, реальні випробування показали, що і через шість років функціонування, АКБ може видавати достатні показники для ефективної роботи всіх електронних компонентів легкової машини. Тобто, купивши акумулятор від торгової марки Топ Кар Преміум з каталогу https://aet.ua/car-batteries/topcar-premium/ сайту київської компанії "АвтоЄвтроТрейд", ви забезпечите собі надійність в експлуатації свого авто.

Якщо у вас є старий акумулятор, і ви плануєте придбати новий, ви можете скористатися спеціальною пропозицією від заводу виробника. Обмінявши неробочу на нову з доплатою. Поставка продукції може здійснитися дистанційно, в будь-який куточок України.