Термобілизна виступає найкращим помічником у період холодів. Особливо, даний вид білизни, актуальний для придбання жінками. Мода та стиль безперечно важливі для сучасної жінки, але здоров’я не треба ставити на другий план. Теплий одяг для тіла не завжди буває привабливим, але, якщо ви завітаєте у наш інтернет магазин sportlike.com.ua, зможете переконатися у зворотному.

Актуальність придбання термобілизни для сучасної жінки

Термобілизна виступає спеціальним видом білизни, основними характеристиками якого являються щільність прилягання до тіла та спеціальний матеріал, із якого вона виготовляється. Термобілизна жіноча майже не розтягується, в ній відсутні бічні шви, завдяки котрим існує небезпека натирання тіла. Тому придбання привабливої та якісної термобілизни для сучасної жінки особливо актуальне.

Основні види термобілизни

Термобілизна відрізняється від звичайних видів білизни своєю здатністю розподіляти та накопичувати тепло між шкірою і тканиною. Цей процес дозволяє привести до мінімальної позначки втрати тепла. Термобілизна чоловіча може відрізняться від жіночої своєю структурою та більш щільним приляганням до тіла. Основними видами термобілизни виступають:

  • теплозберігаюча;
  • функціональна, виводячи вологу білизна;
  • гібридна (виводячи вологу + теплозберігаюча).

Теплозберігаюча термобілизна підійде жінкам, які віддають перевагу активному образу життя. У прохолодну погоду при інтенсивному пересуванні, дуже важливим фактором виступає утримання тепла під одягом. Саме за це й буде відповідати термобілизна жіноча, яку можна придбати у нашому інтернет-магазині. Таку білизну можна використовувати при любій погоді, коли просто є бажання зігрітися та не відчувати дискомфорту при русі.

У теплозберігаючій термобілизні використовується спеціальне об’ємне та пористе плетіння тканини. Така структура білизни дозволяє створити особливий захисний прошарок між тканиною та холодним середовищем, для більшого зігрівання людини. При своїх функціях, термобілизна даного типу має невелику вагу та мінімальну товщину тканини.

Функціональна термобілизна, яка виводить вологу (зайвий піт) з тканини, виготовляється із спеціального виду синтетики. Завдяки їй, між шкірою людини та тканиною створюється спеціальна зона, у якій перебуває тепле повітря При нагріванні повітря у даній зоні, зайва волога під дією підвищеного тиску витісняється, видаляючи молекули поту з тканини та повністю виводячи з неї зайву вологу.

Гібридна термобілизна включає у собі функції двох попередніх видів даної білизни. Вона забезпечує зігрівання тіла та видаляє зайву вологу з тканини. Внутрішній шар гібридної термобілизни виготовляється з видаляючої вологу синтетики, а зовнішній шар білизни може бути виготовлений із натуральної або тканини змішаного типу.

Як не помилитись з вибором термобілизни

Завдяки правильному вибору нижнього шару білизни, можна забезпечити собі комфортне пересування та тепло, навіть при сильних морозах. При виборі термобілизни треба звертати увагу на її призначення:

  • зігрівання;
  • збереження тепла;
  • виведення зайвої вологи;
  • змішані функції.

В залежності від бажаного ефекту термобілизни, який вам найбільш потрібен, можна зробити свій вибір на користь певного її виду. Також слід звертати увагу на кліматичні умови, за яких буд використовуватися термобілизна. Для вітряної погоди підійде білизна зі спеціальними захисними вставками для повного вітрозахисту шкіри. Для інтенсивних пересувань та заняття спортом при прохолодній температурі повітря, можна використовувати функціональну гібридну термобілизну, яка захистить від промерзання та своєчасно виведе зайвий піт.