Якщо одноманітний відпочинок на морському курорті вже вам не в радість – ласкаво просимо до незвіданих Карпат. Тут вас подивують не лишень красою прадавніх лісів, стрімких річок та крутими гірськими стежками, але й своїми давніми традиціями та звичаями. Де ж бо, як не в Карпатах можна вдосталь насолодитися краєвидами та природними принадами: водоспадами, лікувальними джерелами, скелястими схилами. Відпочинок у Карпатах, будьте певні, залишить вражень не менше за екзотичні курорти світу.

Відпочинок у Буковелі

Зважуємо переваги: зелені садиби чи комфортабельні готелі

Вибір чималий від зелених садиб до зіркових готельних комплексів. Зелений туризм привабить любителів тихого сімейного відпочинку, порадує домашньою кухнею від господині закладу, а як бонус тут запропонують попаритися у банці та сходити з господарями по гриби чи рибалку. Хто ж бажає на природі трохи порозкошувати, вибір – готелі в Буковелі. Це чи не найбільший масив готельних комплексів, що відкриє Вам усю красу Карпат прямісінько з вікна готельного номеру.

Найвища вершина задоволення – готелі у Буковелі

Тут переваг для поціновувачів комфорту чимало:

  1. Затишні ресторанчики з національною та європейською кухнею;
  2. Дизайнерські номери з використанням природних матеріалів;
  3. Настільні ігри: більярд, малий та великий теніс, тощо.
  4. Мультимедійні засоби, Wi-Fi, не полишатимуть й на дикій природі відчуття єдності зі світом високих технологій;
  5. Є чому й навчитися: лижні школи, діючі майстер класи;
  6. Оздоровитися допоможуть цілющі джерела, чисте гірське повітря, а на додачу очисні бані та сауни, що є чи не при кожному готелі.
  7. Відкрити для себе незвідану природу вам запропонують: на конях, велосипедах, піших прогулянках та автомобілях позашляховиках.

Містичні горяни В горах курортний сезон не закінчується ніколи, бо тут знають як Вас розважити влітку та взимку. Тож головне повідати про власні вподобання і Вам обов’язково намагатимуться догодити:

  • катанням на конях;
  • санчатах та ковзанах;
  • гірськолижнім спортом;
  • рибалкою;
  • збиранням грибів;
  • прогулянкою незвіданими лісовими стежками;
  • обов’язково повідають гуцульські легенди та зачарують грою на трембіті.

Для гостей Карпат організовують цілі дійства з традиціями та звичаями, до котрих як до чогось втаємниченого може долучитися кожен гість. Вас запросять й до веселого гуцульського таночку, повідають про символіку оберегу української вишиванки, знакового писанкарства своїх гірських пращурів або ж долучать до ритуалів: плетіння та пускання вінків на Івана Купала тощо.

Карпатам є з чим зустрічати своїх гостей. І ця енергетика обов’язково надихатиме Вас впродовж всього року.