Замість підготовки Львова до зими, Садовий пішов у відпустку, – «Свобода»

Міський голова Львова замість того, аби провести позачергову сесію міськради з найважливіших питань життєдіяльності міста, взяв відпустку та виїхав за межі України.

Про це 7 листопада заявив голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський, – інформує ЗІКу прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

Як повідомив депутат, фракція «Свободи» ініціювала проведення позачергової сесії Львівської міськради, аби розглянути найважливіші питання для міста, які міський голова відмовляється вже дві сесії поспіль включити в порядок денний.

«Ми запропонували міському голові провести позачергову сесію виключно з тих концептуальних питань, які сьогодні є надважливі для міста та потребують негайного розгляду, а саме питання про стан підготовки Львова до зими, про скасування підняття тарифів на квартплату і двоставкового тарифу. Також ми вимагаємо розглянути питання аудиту діяльності «Львівводоканалу», «Львівтеплоенерго», і львівських ЖЕКів, зміни структури виконавчих органів Львівської міської ради та провести їхні публічні звіти перед громадою міста. Однак, як нам стало відомо, Садовий зараз перебуває у відпустці за власний рахунок поза межами України. Вважаємо, що такі дії міського голови – самоусунення та ігнорування «некомфортних» для нього питань. Це втеча від відкритого діалогу у сесійній залі міськради та спроба шантажу депутатів. Ми дочекаємося його повернення і вже на пленарному засіданні знову ініціюватимемо включення до порядку денного зазначених питань», – заявив Руслан Кошулинський.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий перебуває з робочим візитом у Брюсселі. Андрій Садовий зустрінеться з мером Брюсселя та обговорить питання інвестиційної співпраці у галузі менеджменту твердих побутових відходів, покращення якості води, послуг житлово-комунального господарства, транспорту. Робочий візит триватиме до 9 листопада.