Мер Львова відмовив підприємцям ринку «Санта-Барбара» у будівництві на ділянці, яку вони обрали

Працівники ринку «Санта-Барбара» забажали, аби ринок перенесли на ділянку біля поліклініки на вул. Скрипника, але Андрій Садовий запевнив, що будівництва там не буде.

Сьогодні мер Львова зустрівся разом із групо активістів ринку «Санта-Барбара». Андрій Садовий запевнив їх, що поки не буде розуміння, на сесії голосувати депутати не будуть стосовно цього питання.

 «На жаль, ринок, який сьогодні є, не має належно оформлених документів. Це є великою проблемою для всіх людей. Ми пропонуємо допомогти, узаконити документи. Для цього треба вийти на спільне розуміння ділянки, де мав би знаходитись ринок. Зараз головне – знайти розуміння. Поки ми розуміння не знайдемо, нічого на сесії голосувати не будемо. Працівникам ринку ніхто не заважає працювати», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова під час зустрічі з активістами.

Також Андрій Садовий додав, що на вул. Скрипника будувати новий ринок неможливо, оскільки на цій території проходять комунікації і там стоять МАФи.

 «Ці МАФи ми будемо зносити. Але на цій ділянці проходять мережі. Тому будувати там комплекс по законодавству не можливо. Є місто, є комунікації. Є місце, де можна будувати, є місце, де не можна. Є Генеральний план міста», - розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, підприємці ринку «Санта-Барбара» обурені тим, що будівництво трамваю на Сихів пройде на ділянці, де зараз розташований місцевий ринок. Однак бізнесменам запропонували три ділянки, які їх не влаштовують.