Івано-франківський центровий перейшов до львівської «Політехнніки»

Колишній центровий івано-франківської «Говерли» Ярослав Лемик перейшов до клубу принципового суперника – львівської «Політехніки».

Власне здавалося б, що нічого дивного в цьому кроці немає. Ярослав – львівянин, і вже колись грав у рідній команді. Однак варто згадати, що саме в Івано-Франківську Лемик провів свої кращі сезони в Суперлізі, оглядачі навіть називали його «відкриттям сезону 2012». Натомість сюди він потрапив саме після того як... не підійшов львівській команді! Попросту кажучи – його можливості у рідному місті тоді належно не оцінили, чи просто «викинули з корабля» по ходу сезону.

Тож що зумовило українського гравця знову повернутися туди, звідки «попросили»? Варіант перший, найбільш реальний – з часу останньої присутності Лемика у «Політехніці», змінився тренер. Тож Ярослав відчув свою затребуваність бути у клубі.

Варіант номер два – можливо, екс-центровий «Говерли» знає щось, чого не знає наразі широка громадськість прикарпатського баскетболу? Натякаємо на можливі проблеми з грішми в «Говерли» у наступному ігровому році.

Ну і остання, але не менш реальна здогадка – Лемику попросту запропонували більші гроші.

Чи вдалим є дане рішення, покаже час.