Перехрестя Городоцького та Шевченка реконструюють за 21 млн. грн.

Управління капітального будівництва Львівської міськради 21 травня за результатами тендеру уклало угоду з ВАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1» на реконструкцію транспортного вузла на перехресті вулиць Городоцької і Т. Шевченка. Вартість угоди склала 20,90 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2014 р. на перехресті повинні наново перекласти трамвайні колії і реконструювати контактну мережу, системи зовнішнього водопостачання, дощову каналізацію, систему освітлення, замінити покриття доріг і тротуарів, а також огорожу. На перехресті мають встановити світлофори з постом відеонагляду й облаштувати зупинки.

Власниками «Львівського СБМУ № 1» є низка фізосіб, найбільшими частками володіють Олег Кудрик (12%), Олександр Цебенко (14%) та Ігор Булик (42%), який раніше балотувався до Львівської міськради за списком «Відродження». Також Булик входить до координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва «Бізнес актив Львівщини» при Львівській ОДА, яку очолював екс-губернатор Михайло Костюк, один з найдавніших членів партії «Відродження». За останні п’ять років фірма виграла тендерів на 79,58 млн грн.