Львів'янки перемогли у фіналі Кубку Львівщини

Днями на Львівщині завершилися змагання з футболу в межах Першого обласного кубку області з шкільного футболу серед дівчат. У фіналі, який проводився на стадіоні спортивно-оздоровчого комплексу «Медик», взяли участь 7 команд.

У фіналі визначали одними із кращих жіночі збірні школярок Буського, Жовківського, Миколаївського, Перемишлянського, Стрийського, Яворівського районів. Команда Нового Роздолу та команда м. Львова потрапили до фінальної частини турніру за підсумками змагань у районах та містах обласного значення Львівщини.

Як стало відомо, перемогу у фіналі здобули учні збірної Залізничного району м. Львова, сформованої на базі команд загальноосвітніх середніх шкіл м. Львова №68 та №60. Друге місце посіла команда школярок Буського району, а третіми стали дівчата-футболістки з Яворівського району.

Зазначимо, що змагання юних футболісток на Львівщині тривали з 20 квітня до 18 травня.

На думку організаторів, метою заходу було привернути уваги громадськості до проблем залучення дітей до здорового способу життя та занять оздоровчим спортом, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я учнів, а також організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах області.

Новини компаній
11:00, Вчора