У Львівській філармонії буде унікальний концерт

 У понеділок, 20 травня, у рамках XXXІI Міжнародного фестивалю музичного мистецтва «ВІРТУОЗИ» у Львівській філармонії відбудеться унікальний концерт. Цього вечора перед львівськими слухачами виступить молода джазова вокальна  формація з Москви «COOL & Jazzy».

Музиканти співають найкращі хіти від Йоганна Себастьяна Баха до Майкла Джексона, при цьому без жодного інструменту, тільки силою людських голосів. І не важливо, чи виконують музиканти джазовий стандарт, чи популярний хіт або перлину класики, не покидає відчуття, що перед вами повноцінний оркестр. Настільки багате і насичене їх звучання.

Заснований ще у 1994 р. колектив довів своє право на існування, ставши першим володарем Ward Swingle Award 2001 (краща a capella група Європи), неодноразовим лауреатом та переможцем міжнародних конкурсів і фестивалів. Колектив є  бажаним гостем в США, Японії, Данії, Німеччині, Франції, Австрії, Швейцарії, Італії, Фінляндії, Ізраїлі, Польщі, Литві, Вірменії, Казахстані, Україні та, звичайно, майже у всіх куточках Росії. 

У львівському концерті прозвучать у рамках нової програми колективу COOL & Jazzy і перлини світової  класики, і джазові стандарти. На концерті, попри твори, які стали візитівкою колективу, звучатиме  і декілька прем’єр. 

09:00, Вчора