Амбулаторії сімейної медицини сіл Львівщини отримають комплекти медичного обладнання

2 млн грн. мають покращини матеріально -технічний стан сільських амбулаторій Львівщини

"Вже в цьому і наступному році амбулаторії загальної практики сімейної медицини отримають 18 комплектів медичного обладнання орієнтованою вартістю 100 тис. грн за комплект на загальну суму  1 млн 800 тис. грн та ще 200 тис. грн.  на придбання іншого медичного обладнання." - кажуть в Львівській облраді

Як повідомили у Львівській обласній раді, комплекти медичного обладнання отримають амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селах Сновичі та Ремезівці Золочівського району, Золотковичі та Зав’язанці Мостиського району, Дашава, Лисятичі Стрийського району, Верхнє, Ластівка Турківського району .

Комплекти медичного обладнання буде закуплено в рамках  Програми  „Розвиток сімейної медицини та її профілактичної спрямованості на 2012 - 2014 роки”  

         Фінансування напрямків використання коштів обласного бюджету у 2013 році на виконання заходів вчора, 9 квітня погодив голова Львівської обласної ради Петро Колодій .

         Нагадаємо, що у 2013 році на виконання заходів Програми „Розвиток сімейної медицини та її профілактичної спрямованості на 2012-2014 роки” з обласного бюджету виділено 2 млн грн. 

20:00, Сьогодні