У Львові із 30 грудня відновлять рух автобусного маршруту № 17: курсуватиме по вулиці Шевченка

Із середи, 30 грудня, вулицю Шевченка на ділянці від вулиці Хорватської до вулиці Ярослава Мудрого відкриють для проїзду транспорту. Вона буде проїзною, до моменту відновлення ремонтних робіт на ІІІ-му етапі. 

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. У зв’язку із відкриттям вулиці для проїду, планують відновити рух автобусного маршруту № 17 по вулиці Шевченка. Наразі він курсує по вулиці Золотій. 

При цьому зазначили, що маршрути № 6а і № 49, які курсують у Рясне, їздитимуть так як зараз, їх повертати на вулицю Шевченка не будуть. 

Начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів розповів, що на початку січня розпочне працювати маршрут № 61, який курсуватиме із с. Підбірці до с. Підрясне. Маршрут поїде по вул. Шевченка. Коли розпочнеться наступний етап ремонту вулиці Шевченка, то маршрут № 61 здійснюватиме об'їзд по вулиці Тунельній — пр. Чорновола. 

Нагадаємо, 28 грудня завершили другий етап реконструкції вулиці Шевченка у Львові на ділянці від церкви св. Анни до вул. Я. Мудрого. Підрядник змонтував трамвайну колію, постелив бруківку, облаштував хідники і дорожній одяг.

Читайте також: Плюшка, Лондон та ще п'ятеро собачок із ЛКП "Лев" шукають господарів, - ФОТО

Фото на головній умовне: Роман Балук