У Львові на громадських слуханнях погодили подорожчання проїзду в електротранспорті

У середу, 27 листопада, в актовій залі Личаківської районної адміністрації відбулися громадські слухання щодо встановлення тарифів поїзду у трамваях і тролейбусах. 

Зареєструвалося на громадські слухання 200 осіб. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. 

Відтак, на розгляд винесли пропозицію щодо встановлення вартості разового квитка в розмірі 6 грн, придбаного у кіоску, та вартість разового квитка, придбаного у водія, в розмірі 7 грн. 

За підтримку цього рішення проголосувало 111 осіб, натомість, проти висловилося 47 осіб. Отож, встановлення нових тарифів, а саме - підняття вартості ціни на квиток вважається прийнятим, оскільки його підтримало більше половини присутніх.

Як зазначив виконуючий обов'язки директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо, цього року почали отримувати нові тролейбуси „Електрон“, їх буде курсувати 50 у Львові. У планах також придбати 10 нових і 40 вживаних трамваїв та 100 тролейбусів з автономним ходом. 

Нагадаємо, нещодавно на вулицях Львова з’явилось чимало білбордів екснардепа Ігоря Васюника з лозунгом “Безкоштовний транспорт — це реально”. Журналістка 032.ua зібрала думки різних дотичних до транспорту людей про те, чи така ідея є реальною в умовах Львова або ж це чергова порція передвиборчого популізму.

Джерело інформації: пресслужба Львівської міської ради