Відомі фотографи навчать фотомайстерності львів’ян

23 листопада у Львові в ТРЦ «King Cross Leopolis», буде проведений майстер-клас із майстерності фотографії від відомих українських експертів-практиків.  Захід проходить в рамках Міжнародного конкурсу «Фотограф року 2012», організований порталом Foto.ua. Якісне відео можна дивитися на сайті http://tvx.com.ua/tv/1-plus-1-online/.

У програмі майстер-класу – виступ українського критика й фотографа Олександра Ляпіна «Художник з фотоапаратом», котрий поділиться секретами пошуку неординарного сюжету.

Практичні таємниці майстерності розкриє київський фотограф Валерій Решетняк, засновник школи фотомистецтва «Решето». Пан Решетняк продемонструє роботу фотографа з моделлю та розповість, як правильно встановлювати світло під час фото-зйомки.

Окрім того, в день проведення майстер-класу усіх відвідувачів «Фокстрот» чекають спеціальні пропозиції з придбання сучасних фотоапаратів.

Нагадаємо, майстер-класи в рамках міжнародного конкурсу «Фотограф року 2012» вже відбулися в супермаркетах «Фокстрот» Києва та Севастополя. 8 вересня виступи Олександра Ляпіна й Валерія Решетняка в Києві зібрали біля 150 любителів та професіоналів фотомистецтва. У Севастополі на занятті Олександра Ляпіна та Анни Войтенко біли присутні понад 80 чоловік. 

Заняття за адресою: Сокільники, вул. Стрийська, 30 (ТРЦ «King Cross Leopolis», супермаркет «Фокстрот. Техніка для дому»). Початок заняття – 18:00.

 

Довідка:

 «Фотограф року 2012» - всеукраїнський конкурсний проект для любителів і професіоналів фотографії. Організатор проекту - Foto.ua, генеральний партнер – торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому», генеральний фотографічний партнер – Canon, партнер проекту – SanDisk5.

Генеральний інформаційний партнер – Photographer, генеральний медіа-партнер: інформаційне агентство УНІАН, за підтримки інформаційних партнерів - Digital Photo&video Camera, Національної спілки фотохудожників України і Guru.ua.

Призовими партнерами є компанії Lowepro, Case Logic, Velbon1, Interfit і культурний фотографічний центр PhotoCULT.

Новини компаній
11:00, Вчора