ТОП-5 крутих фестивалів у Львові, які варто відвідати львів'янам у квітні

Квітень у розпалі. Сьогодні ми підготували для вас добірку найцікавіших фестивалів, які відбудуться у Львові  цього місяця. 

Фестиваль іспанського кіно.

18 квітня, у Львові розпочинається XV фестиваль іспанського кіно CineFIESTA , який триватиме до 23 квітня. Програму дивіться ТУТ.

Скільки коштують квитки? 40 грн.

Де проходитиме фестиваль? У Львівському палаці мистецтв.

Фестиваль "Французька весна".

З 5 по 29 квiтня у Львові триватиме щорічний фестиваль французької культури в Україні "Французька весна". 

У програмі фестивалю представлені всі види мистецтв: сценічні (музика, театр, танець), візуальні та кінематограф. Особливу увагу на фестивалі приділять сучасному мистецтву. Програму дивіться ТУТ. 

Де? Різні локації міста.

Благодійний фестиваль "Святкуймо Воскресіння разом"

Цього року дев’ятий благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом» відбудеться за участі театрального гурту «Курбаси», гурту «Шостого чуття», Маріанни Ільків, виконавця ХАС(Rizups), Софії Федини, а також танцювальної студії iLike dance complex Вадима Лященка і не тільки.

За словами організаторів, під час фестивалю проводитимуться різноманітні майстер-класи для молоді, дітей різного віку та осіб старшого віку: розпис пряників, створення віночків з лози, малярство на склі, коники-мотанки та інші. Для дітей діятиме інтерактивний майданчик з забавами, цікавими конкурсами, бансами.

Коли? 23 квітня. Початок об 11:00.

Де? Музей народної архітектури і побуту у Львові / Шевченківський гай (вул. Чернеча гора, 1).

Скільки? 30 гривень.

Фестиваль Razomfest 2017.

22-23 квітня у Львові пройде вже 4-ий фестиваль від "Території твого розвитку" — Razomfest, який об'єднує музику, літературу та подорожі. 22 квітня на фестивалі звучатиме музика, а 23 квітня – література та подорожі. Зокрема, 22 квітня на сцені фестивалю ви почуєте O.TORVALD, Один в каное, Detach, Без Обмежень, Mountain Breeze, а наступного дня виступатимуть: Максим Кідрук, Юрій Іздрик, Юрій Винничук, а також інші письменники, мандрівники та інші.

Коли? Фестиваль пройде 22-23 квітня у Львові.

Де? FESTrepublic. Club.

Скільки? 190-500 грн.

Флюгери Львова 2017.

Фестиваль Флюгери Львова цього року відбудеться уже в п'ятнадцятий раз.

Впродовж трьох днів у місті виступить десяток гуртів, у яких грають музиканти з України, Польщі, Угорщини та Ірландії.

Зокрема, на п’ятнадцятих «Флюгерах» гратимуть: оркестр Радості і Щастя «Familia Perkalaba», world-music гурт з Ірландії «Yurodny»буковинський гуцул-хоп «Гуцул Каліпсо», Ірена Карпа із рок-гуртом «QARPA», український кантрі-блюз «Lemko Bluegrass Band», тернопільський електронний проект «Tik TU», indie-ватага з Угорщини «Flop», подільський фундаментал «Пропала Грамота», Bria Blessing та ShockolaD+PL у супроводі камерного оркестру, новий львівський етно-проект «Torban», драйвовий ф'южн-фолк із Кривого Рогу «Роялькіт» та інші.

Коли? З 29 квітня по 1 травня.

Де? Внутрішній дворик Ратуші.

Скільки? Від 150 і до 600 грн.

 Автор: Ірина Труш.

Читайте також на нашому сайті:

Збираємося в Карпати: ТОП-5 унікальних місць в Карпатах, які варто відвідати.

Витинанки, фото, скло та графіка: ТОП-11 виставок, які варто неодмінно відвідати у Львові цього місяця.

Новини компаній
13:00, Сьогодні