У Львові обговорили перспективу будівництва санних трас (ФОТО)

Упродовж 21-23 травня на запрошення федерації санного спорту України на Львівщині з триденним візитом перебуває голова комісії з будівництва санних трас Міжнародної федерації санного спорту (FIL) Маркус Ашауер.

Про це сьогодні, 23 травня, повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Візит є своєрідним продовженням заходів після наради під головуванням Президента України Віктора Януковича у місті Львові з питань підготовки регіону до розбудови спортивної інфраструктури в рамках стратегічного проекту «Олімпійська надія-2022».

Маркус Ашауер разом з керівником обласної федерації санного спорту Львівщини Юрієм Соботою та іншими фахівцями санного спорту спільно з представниками обласної влади вже обстежив та позитивно оцінив територію у Винниках як можливе місце будівництва сучасної санної траси, зустрівся з тренерським колективом спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з санного спорту «Беркут» й оглянув місце тренувань львівських санкарів.

Маркус Ашауер схвально оцінив вибір фахівців Львівщини щодо пропозиції розміщення санно-боблейної траси в околицях Львова.