Мінінфраструктури розглянуло пропозиції Львівської облради щодо роботи таксистів

Міністерство інфраструктури створило робочу групу з опрацювання проекту Закону „Про внесення змін до деяких законів України щодо особливості здійснення діяльності з перевезення пасажирів на таксі та автомобілями на замовлення". Про це йдеться у відповіді міністерства на звернення Львівської облради, яка просила негайно втрутитись у ситуацію.

Окрім того, за повідомленням прес-служби ЛОР, облрада пропонувала створити робочу групу з представників профспілкових та громадських організацій (враховуючи всі зацікавлені сторони) з метою напрацювання змін, необхідних для внесення до деяких законів України щодо покращення діяльності у сфері таксі.

До складу робочої групи увійшли голова Федерації роботодавців транспорту України, президент Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників, голова професійної спілки таксистів України, а також представники Львівських громадських організацій та ін. Ця робоча група провела близько десяти засідань та опрацьовано значну кількість зауважень і пропозиції. Перший заступник Міністра інфраструктури Костянтин Єфименко повідомляє, що Доопрацьована редакція проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо особливості здійснення діяльності з перевезення пасажирів на таксі та автомобілями на замовлення» протягом місяця буде розміщена на веб-сайті Мінінфраструктури України.

20:00, Сьогодні