• Головна
  • У Львові водій маршрутки вдарив неповнолітнього пасажира. Нові подробиці
19:00, 8 жовтня 2015 р.

У Львові водій маршрутки вдарив неповнолітнього пасажира. Нові подробиці

Конфлікт між водієм 32-го маршруту та неповнолітнім пасажиром стався у середу, 7-го жовтня, коли хлопчина зробив зауваження водієві за розмови по мобільному телефоні під час руху.

Як розповіла у коментарі 032.ua речник львівської поліції Катерина Рибій, екіпаж патрульних зупинив водія цього автобусу та взяв пояснення, щодо інциденту.

В кінці-кінців водій не витримав, і на вулиці Виговського зупинив автобус, вивів хлопця із салону і поїхав далі

"За словами водія, цей хлопець зайшов у автобус із компанією хлопців. Він досить довго не платив за проїзд, лише після другого чи третього зауваження кинув водієві пожмакані гроші. На одній із зупинок, після того, як пасажири розраховувалися за проїзд, водій передавав решту і почав розмову з одним із пасажирів. На що хлопчина зробив чоловіку зауваження, що мовляв спілкуватися із пасажирами під час руху заборонено. Подібного роду зауваження за словами водія, від хлопця  звучали під час усієї поїздки. В кінці-кінців водій не витримав, і на вулиці Виговського зупинив автобус, вивів хлопця із салону і поїхав далі. Чоловік зауважує, що цього хлопця він не бив", - розповіла Катерина Рибій.

Водночас, директор АТП-1 Михайло Сидорович, підприємству якого належить  перевізник 32-го маршруту розповів, що також мав розмову із водієм та патрульною поліцією.

Ми намагаємося вирішити цю ситуацію

"Тут дуже ситуація неоднозначна. Я розмовляв із водієм, він відкидає звинувачення про те, що вдарив дитину. Вчора ввечері намагався додзвонитися до батьків цього хлопчика. Цю ситуацію всі сприймають по-різному. Але варто не забувати, що водії - теж люди, вони працюють цілий день, вони змучені. Ми намагаємося вирішити цю ситуацію, але повторюся ще раз, що вона дуже неоднозначна",- зазначив Михайло Сидорович.

Нагадаємо, влітку цього року водій маршрутки зламав руку пасажирові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #конфлікт_автобус #водій #дитина #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...