• Головна
  • На Яворівському полігоні від серцевого нападу помер 42-річний військовий
15:00, 8 вересня 2015 р.

На Яворівському полігоні від серцевого нападу помер 42-річний військовий

У понеділок, 7 вересня, на Яворівському полігоні помер 42-річний військовослужбовець з Волинської області, який проходив там навчання.

Відповідну інформацію у коментарі 032.ua підтвердив речник Західного регіонального управління Міністерства оборони Вадим Бакай.

Військовослужбовець почав задихатись, тому було розпочато негайні реанімаційні заходи, які на превеликий жаль, до результату не призвели

За його словами, трагічний випадок стався раптово, а також дуже швидко розвивалась динаміка погіршення стану військовослужбовця.

“Відчувши сильний біль у грудях, чоловік звернувся у санчастину у Старичах. Медики, оглянувши хворого викликали швидку. Але, у той же час, військовослужбовець почав задихатись, тому було розпочато негайні реанімаційні заходи, які на превеликий жаль, до результату не призвели”, — зазначив Вадим Бакай.

Окрім цього, він додав, що остаточну причину смерті визначить судово-медична експертиза. За попередньою версією, військовослужбовець помер від інфаркту.

Також речник Західного регіонального управління Міністерства оборони Вадим Бакай каже, що із року в рік, згідно зі статистичними даними медиків, серцево-судинні захворювання молодшають. Тобто все більше на них хворіють молоді люди. І якщо людина захворіла у віці менше 45 років, врятувати її від інфаркту чи то інсульту є дуже важко.

Нагадаємо, цього року у зоні АТО від пневмонії помер львівський військовий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #помер_військовослужбовець #Яворівський_полігон
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,85
39,88
EUR
42,90
42,93
PLN
9,87
9,89
Оголошення
live comments feed...