• Головна
  • Ольга Фреймут стала головною героїнею чергового скандалу (ВІДЕО)
17:03, 6 вересня 2015 р.

Ольга Фреймут стала головною героїнею чергового скандалу (ВІДЕО)

В мережі з’явилось скандальне відео про те, як роблять сюжети «інспектора» Фреймут. 

Відео зняте на камери спостереження торгово-розважального центру ART MALL. На ньому видно, як неповнолітньому хлопцю кладуть у футляр скрипки  пиво, яке він проносить у дитяче місто Kidswill. Згодом за такий вчинок опікуну платять гроші.

У самому ж дитячому містечку, Ольга Фреймут під час зйомок програми, перед камерами знаходить у хлопця пляшку пива і починає з’ясовувати, чому у дитини в руках алкогольний напій і ніхто з охорони на це не реагує.

Відео переглянуло тисячі глядачів. Люди обурюються, мовляв, їх обманюють. Невдовзі Ольга Фреймут прокоментувала скандальну інспекцію. І ось, що вона сказала:

"Мета провокації, яку провела наша команда на території містечка дитячих професій KidsWill, полягала не у тому, щоб неповнолітня дитина принесла алкогольний напій на територію дитячого розважального центру, а в тому, щоб побачити, як швидко охорона відреагує на дії маленького відвідувача. Протягом години дитина відкрито сиділа з пляшкою з-під пива у руках, але жоден охоронець не підійшов. Мета цього експерименту - виявити недбалість охорони дитячого розважального центру, який позиціонує себе, як безпечне місце для дітей. На жаль, є факт недбалості. Проект "Інспектор Фреймут" використовує під час інспекцій провокації, таємних покупців і таємних агентів – це не є прихованою інформацією. Адже іноді тільки таким шляхом можна встановити істину", - заявила ведуча Ольга Фреймут. 

Нагадаємо, нещодавно у Львові зафіксували, як Ольга Фреймут припаркувала свою машину на тротуарі, порушуючи правила дорожнього руху.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #Фреймут
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...