• Головна
  • У Львові за перший тиждень роботи патрульні оформили 79 ДТП та 47 кримінальних випадків
10:00, 1 вересня 2015 р.

У Львові за перший тиждень роботи патрульні оформили 79 ДТП та 47 кримінальних випадків

Очільник патрульної поліції Львова надзвичайно задоволений роботою своїх підлеглих, які вже за перший тиждень робити досягли чималих результатів.

Як повідомив у коментарі 032.ua начальник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля, як хлопці, так і дівчата, ще із першого дня роботи почали розкривати злочини та якісно їх оформлювати.

За перший тиждень роботи, патрульні зупинили 20 автомобілів

“За перший тиждень роботи, патрульні зупинили 20 автомобілів, було складено протоколи за ст. 130 — це керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння, оформлено 79 ДТП, 25 авто без документів — 126 ст., різного роду порушення правил дорожнього руху, за ст. 122 було оформлено — 17. Також один автомобіль рухався без номерних знаків та 1 автомобіль довелось наздоганяти, щоб перевірити (ст. 122, ч.2)”, — зазначив Юрій Зозуля.

Окрім цього, він зауважив, що патрульна служба працює як на дорогах, так і на вулицях з людьми, а також реагує на всі ситуації пов'язані зі загрозою громадського порядку або безпеки населення.

Серед успіхів роботи за перший тиждень, начальник патрульної поліції Львова, розповів і про розслідування адміністративних випадків по кримінальному напрямку.

“Патрульними було розслідувано, спіймано по гарячих слідах: 14 — крадіжок (ст.185), затримано людей за нанесення легких тілесних ушкоджень —7-ро, хуліганство — 14, опір при затриманні — 2, грабежі (розкрито по гарячих слідах) — 4, хуліганство зі зброєю, необережне поводження зі зброєю — 1, один випадок —розбещення неповнолітніх, 1 — випадок по вилученню наркотиків та ін. Загалом 47 випадків роботи в кримінальному напрямку роботи патрульної служби”, — розповів Юрій Зозуля.

Читайте також: Начальник патрульної поліції Львова. Хто він? 5 цікавих фактів із біографії Юрія Зозулі.



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #підсумки_роботи #Юрій_Зозуля
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...