• Головна
  • У Львові відбудеться виставка живопису «Чому українки найвродливіші?»
12:30, 30 серпня 2015 р.

У Львові відбудеться виставка живопису «Чому українки найвродливіші?»

З 1 до 30 вересня, у кав'ярні-галерея «Штука», що на вул. Котлярській, 8, триватиме виставка живопису Катерини Білетіної «Чому українки найвродливіші?».

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

Катерина Білетіна не має сумніву, що кожен відвідувач виставки, знайде для себе відповідь на запитання – «Чому українки найвродливіші?»

Саме ж відкриття, за участю автора виставки, відбудеться 13-го вересня о 18 год.

Катерина Білетіна не має сумніву, що кожен відвідувач виставки, знайде для себе відповідь на запитання – «Чому українки найвродливіші?». Всі портрети, які будуть представлені на виставці, написані з натури, а жінки на них одягнені в національне вбрання. А це, на думку автора, є спробою проникнути у суть національної жіночості.

Варто зазначити, що впродовж останніх дев’яти років, Катерина Білетіна працює над проектом «Український портрет». Це серія живописних і графічних робіт, зібраних з портретів друзів та знайомих у національних строях різних регіонів України, а також портретів, створених як сучасні реконструкції старовинних світлин з альбому Івана Гончара «Україна і українці».

Нагадаємо, у неділю, 30 серпня о 19 год, у кав'ярні-галерея "Штука", відбудеться фортепіанний концерт Тетяни Чайковської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #виставка #живопис #українки #Катерина_Білетіна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...