• Головна
  • Як Львів відсвяткував День Незалежності (ФОТОРЕПОРТАЖ)
13:20, 25 серпня 2015 р.

Як Львів відсвяткував День Незалежності (ФОТОРЕПОРТАЖ)


Тисячі львів'ян та туристів зібралося у центрі Львова, аби відсвяткувати 24-ту річницю незалежності України. З нагоди свята місто підготувало для відпочивальників чимало атракцій. Як Львів відзначив одне із найважливіших державних свят країни, бачила кореспондент 032.ua.

У День Незалежності до центру Львова з'їхалося стільки людей, що подекуди важко було пересуватися. Найбільше відпочивальників зібралося на проспекті Свободи. Там вони насолоджувалися виступом оркестру Сухопутних військ Республіки Польща. Також люди оглядали святковий крам на ярмарку "Твори свою незалежність". Місто не забуло і за дітлахів. Для них влаштували майстер-клас з виготовлення дерев'яних пташок.

"Ми з донькою приїхали до центру, щоб відпочити і відсвяткувати День Незалежності. Не очікувала, що тут буде стільки розваг. Я приємно здивована", – поділилася враженнями львів'янка пані Олена.

Не менше людей зібралося на площі Ринок. Там теж проходив концерт, однак уже за участю оркестру Академії сухопутних військ. Присутні щедро аплодували музикантам. Атмосферу свята доповнювали вуличні музики, які заполонили головну площу Львова.

Більшість людей прогулювалися центром Львова у вишитих сорочках. Дівчата доповнювали свій святковий образ пишними вінками та патріотичними сережками. Відпочивальники фотографувалися та вітали один одного з Днем Незалежності України.

Нагадаємо, 24 серпня Україна відзначила 24-ту річницю незалежності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #День_незалежності
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...