• Головна
  • Під час сімейної сварки на Львівщині батько сокирою травмував свого сина
13:45, 28 липня 2015 р.

Під час сімейної сварки на Львівщині батько сокирою травмував свого сина

Між батьком та сином виник конфлікт, в результаті тато наніс своєму синові кілька ударів сокирою. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Як розповідають у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області, подія відбулась у суботу, 25 липня, в одному із сіл Яворівського району.

За словами потерпілого, його батько перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За попередньою інформацією, під час сварки батько схопив сокиру та наніс своєму сину кілька рубаних ран. Медики діагностували 25-річного потерпілого рубану рану лівого плеча, рубану рану пальця правої руки та забій лівого плеча.

«За словами потерпілого, його батько перебував у стані алкогольного сп’яніння. Між чоловіками виникла сварка, під час якої батько раптово схопив сокиру та наніс йому кілька ударів»,- розповідає начальник Яворівського райвідділу міліції підполковник міліції Ігор Муха.

За фактом злочину правоохоронці уже відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

Тепер за побиття свого сина чоловік може отримати покарання у вигляді штрафу в розмірі до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або ж виправні роботи на строк до одного року.

Нагадаємо, торік на Львівщині чоловік через ревнощі побив людину, в результаті чого вона загинула.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #сімейні_драми
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...