• Головна
  • Прокуратура Львівської області буде оскаржувати рішення суду стосовно головного лікаря Городоцької лікарні
11:15, 22 липня 2015 р.

Прокуратура Львівської області буде оскаржувати рішення суду стосовно головного лікаря Городоцької лікарні

Медика було затримано ще 22 квітня цього року, при одержанні хабара у розмірі 1000 доларів, за сприяння у працевлаштуванні на роботу у медичний заклад. Однак вже у липні суд відмовив покарати зловмисника і відпустив його на волю. Наразі прокуратура готує апеляційні позови на незаконні ухвали суду.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Після затримання злочинця, правоохоронці повідомили медику про підозру вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст 368 КК України, а 24 квітня ухвалою суду його відсторонено від посади та обрано запобіжний захід – домашній арешт. Однак, впродовж 2-х місячного терміну (термін дії ухвали), судовий розгляд так і не розпочався, а після закінченням терміну дії попередніх ухвал підозрюваний повернувся до лікарні, на посаду головного лікаря.

Зазначимо, що під  час розгляду апеляції, у понеділок, 20 липня, Яворівський районний суд Львівської області взагалі відмовив клопотання прокуратури про повторне відсторонення медика від займаної посади. 

Нагадаємо, 20 липня у Львові СБУ спільно з військовою прокуратурою затримала під час отримання хабара старшого слідчого в особливо важливих справах управління СБ України у Львівській області

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #Прокуратура_оскарження
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...