• Головна
  • Порошенко приїхав до Львова, щоб зустрітися із міліціонерами, які постраждали внаслідок теракту
23:07, 15 липня 2015 р.

Порошенко приїхав до Львова, щоб зустрітися із міліціонерами, які постраждали внаслідок теракту

Президент України, Петро Порошенко, вирушив після робочого візиту на Закарпаття приїхати і до Львова. 

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу глави держави

У Львові, Порошенко планує відвідати міціонерів, які постраждали внаслідок теракту і зараз перебувають у важкому стані в реанімації. 

Як раніше писав 032.ua  у вівторок, 14 липня о 9:15,  у Львові на вулиці Плугова, 8а біля дільничого пункту, на розтяжці підірвався 24-річний міліціонер, а близько 10:10, у місті пролунав ще один вибух біля дільничого пункту міліції на вулиці Юрія Липи, внаслідок якого постраждала 31-річна жінка-міліціонер.

Станом на сьогодні, медики Комунальної міської клінічної лікарні Львова, продовжують боротися за життя двох міліціонерів, які постраждали у Львові внаслідок теракту.

Стан 24-річного міліціонера зараз стабільний. Потерпілий готується до оперативного втручання з приводу видалення стороннього тіла з ока. Очевидно, завтра-післязавтра його переведуть з реанімації у відділення.

Щодо жінки – її стан залишається важким, загрозливим. Вона проходить додаткові обстеження, зокрема, комп’ютерну томографію головного мозку. Також ми готуємо її до проведення другого етапу оперативного втручання на кишківнику. Щось прогнозувати зараз складно. Поки що жінка перебуває у медикаментозному сні на штучній вентиляції легень.

Нагадаємо, що до цього часу Порошенко жодним чином не прокоментував теракт у Львові, який відбувся у вівторок, 14 липня. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #Порошенко #теракт_у_Львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...